Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Άντονι Μπουρντέν έρχεται στους κινηματογράφους

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Άντονι Μπουρντέν έρχεται στους κινηματογράφους
epa06793989 Chef Anthony Bourdain speaks during the recording of his television program in Lisbon, Portugal, 05 December 2011 (issued 08 June 2018). The famed chef Anthony Bourdain died on 08 June 2018, CNN confirmed Bourdain's death on Friday and said the cause of death was suicide. EPA/Jose Sena Goulao

Η ταινία εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει το 2019, αν και μια συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Η ζωή του Άντονι Μπουρντέν θα γίνει ταινία. Το CNN επιβεβαίωσε στο περιοδικό Vanity Fair αυτή την εβδομάδα ότι συνεργάζεται με την εταιρεία Zero Point Zero που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή των ιδιαίτερα δημοφιλών εκπομπών του Μπουρντέν, για να δημιουργήσουν «την απόλυτη ταινία-ντοκιμαντέρ» για το διάσημο σεφ. Αλλά αντί να προβληθεί στο CNN, το κανάλι αποφάσισε να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Vanity Fair, το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μπουρντέν είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Όμως, οι ιθύνοντες πίσω από την ταινία δήλωσαν στο περιοδικό ότι σκοπεύουν να το «κάνουν τέλειο», έτσι ώστε να «είναι αντάξιο (του Μπουρντέν)». Ελπίζουν η ταινία να κυκλοφορήσει το 2019, αν και μια συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Ο Μπουρντέν ξεκίνησε την καριέρα του ως σεφ. Όντας ήδη συγγραφέας μπεστ σέλερ βιβλίων, έγινε οικοδεσπότης δημοφιλών τηλεοπτικών εκπομπών στο CNN και το Tavel Channel. Ήταν, μάλιστα, αγαπητός από εκατομμύρια ανά τον κόσμο, χάρη στην μοναδική του ικανότητα να μαθαίνει για μια περιοχή, να απολαμβάνει το φαγητό και να κάνει τους θεατές να αισθάνονται ότι είναι μέρος αυτού του ταξιδιού. Ο πολυαγαπημένος σεφ πέθανε τον Ιούνιο και από τότε οι φαν του επιστρατεύτηκαν έτσι ώστε να διασφαλίσουν ότι το έργο του θα παραμείνει διαθέσιμο και εύκολα προσβάσιμο στο Netflix αλλά και αλλού.