Ντόρα Μπακογιάννη: Κατανοώ την απόφαση του Κυριάκου

Ντόρα Μπακογιάννη: Κατανοώ την απόφαση του Κυριάκου
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης (Α) ανταλλάσει χειραψία με τη βουλευτή της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη (Κ), δίπλα στον βουλευτή Μάκη Βορίδη (Δ), στην έναρξη του 11ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος, στο εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, Σπάτα, Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

«Είμαι κόρη του μεγαλυτέρου Έλληνα κοινοβουλευτικού. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την παρουσία στην επομένη βουλή».

Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω υπουργός, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη επισημαίνοντας παράλληλα πως δεν ήταν εύκολη η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά ήταν μια απόφαση που γνώριζε και κατανοεί.

«Είμαι κόρη του μεγαλυτέρου Έλληνα κοινοβουλευτικού, η ύψιστη τιμή είναι να σε ψηφίζει ο κόσμος στη βουλή. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την κοινοβουλευτική παρουσία στην επομένη βουλή των Ελλήνων» σημείωσε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Τόνισε ότι βασικός στόχος της ΝΔ είναι η μείωση των φόρων, η επαναδιαπραγμάτευση και η ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών.

«Θέλουμε τη μεγαλύτερη κοινωνική συμμαχία, με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, με τους κοινωνικούς εταίρους» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη ενώ επεσήμανε ότι η ΝΔ θα επιδιώξει συνεργασία είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι.

Παράλληλα έκανε λόγο για σημαντικό συνέδριο χωρίς παραφωνίες και πρόσθεσε ότι  η ΝΔ θα βρίσκεται στο έξης σε εκλογική ετοιμότητα.