Ο αδερφός της ερωμένης του Τζεφ Μπέζος φέρεται να πούλησε τα μηνύματα που αντάλλασσαν μεταξύ τους

Ο αδερφός της ερωμένης του Τζεφ Μπέζος φέρεται να πούλησε τα μηνύματα που αντάλλασσαν μεταξύ τους
Ένα ακόμη επεισόδιο στη σελίδα της προσωπικής ζωής του ιδρυτή της Amazon γράφεται τις τελευταίες μέρες.

Στα λάθος χέρια φαίνεται πως έπεσαν τα προσωπικά μηνύματα του ιδρυτή της Amazon, Τζέφ Μπέζος, προς την ερωμένη του, Λάουρεν Σάντσεζ, για να καταλήξουν τελικά στο αμερικανικό περιοδικό National Enquirer έναντι εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

Πιο συγκεκριμένα, τα μηνύματα του Μπέζος έπεσαν στα χέρια του αδερφού της Σάντσεζ, Μάικλ, ο οποίος εισέπραξε σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal 200.000 δολάρια για να δώσει το υλικό.

Σε εκτενές άρθρο της WSJ αναφέρεται ότι ο Μάικλ Σάντσεζ ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με το National Enquirer που κράτησαν εβδομάδες μέχρι να καταλήξουν σε τελική συμφωνία.

Μπέζος και Σάντσεζ βρέθηκαν στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού για την ιστορία μεταξύ τους, μαζί με τα μηνύματά τους, και ο ιδρυτής της Amazon ορκίστηκε ότι θα κυνηγήσει το National Enquirer έπειτα από υπαινιγμούς της συντακτικής του ομάδας ότι διαθέτει ακόμη πιο αποκαλυπτικό υλικό από αυτό που δημοσιεύτηκε.

Σύμφωνα με την WSJ ο Σάντσεζ εισέπραξε το ποσό πριν τη δημοσίευση, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να το πουλήσει και αλλού εφόσον μέσα σε ένα μήνα δεν δημοσιευόταν από το Enquirer. Πάντως ο ίδιος είπε πως η αναφορά για την πώληση των μηνυμάτων ήταν «παλιές φήμες».