Ο Άλεκ Μπόλντγουιν θα υποδυθεί τον πατέρα του Batman

Ο Άλεκ Μπόλντγουιν θα υποδυθεί τον πατέρα του Batman
epa06632419 (FILE) - US actor Alec Baldwin (L) and his daughter US model Ireland Baldwin (R) arrive for the 65th Primetime Emmy Awards held at the Nokia Theatre in Los Angeles, California, USA, 22 September 2013 (reissued 27 March 2018). Alec Baldwin turns 60 on 03 April 2018. EPA/MIKE NELSON

Η νέα ταινία «Joker» θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019.

Ο Άλεκ Μπόλντγουιν είναι το τελευταίο μεγάλο όνομα που εντάσσεται στο καστ της επερχόμενης ταινίας «Joker» με τον Γιοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός θα υποδυθεί τον πατέρα του Μπρους Γουέιν, Τόμας, αν και πιστεύεται ότι ο χαρακτήρας του στην ταινία θα αναπτυχθεί σε εντελώς νέα κατεύθυνση.

Ο Μπρους Γουέιν είναι ο πολυεκατομμυριούχος που έγινε Batman εξαιτίας της δολοφονίας των γονιών του μπροστά στα μάτια του από έναν κλέφτη όταν ήταν ακόμα παιδί.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter o Άλεκ Μπόλντγουιν θα είναι «ένας κιτς και μαυρισμένος επιχειρηματίας που θυμίζει περισσότερο το καλούπι του Ντόναλντ Τραμπ του 1980».

Ο Γιοακίν Φίνιξ θα υποδυθεί τον θρυλικό κακό, εχθρό του Batman και ο Ρόμπερτ ΝτεΝίρο κεντρικό ρόλο στη ζωή του Τζόκερ. Η Ζαζί Μπιτζ θα εμφανιστεί στην ταινία ως ανύπαντρη μητέρα που αποκτά μια στενή σχέση με τον Τζόκερ.

Η ταινία «Joker» σε σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2019. Ο Φίλιπς χαρακτήρισε την ταινία ως «εξερεύνηση ενός ανθρώπου που αγνοήθηκε από την κοινωνία [που] δεν είναι μόνο μελέτη ενός σκληρού χαρακτήρα, αλλά και μια ευρύτερη ιστορία – προειδοποίηση».