Ο απίθανος λόγος που ο οίκος Louis Vuitton επιστράτευσε έναν… σαμάνο

Ο απίθανος λόγος που ο οίκος Louis Vuitton επιστράτευσε έναν… σαμάνο
epaselect epa06769622 A model presents a creation by French designer Nicolas Ghesquiere for Louis Vuitton label during the Louis Vuitton's Cruise 2018 Show at the Maeght Foundation in Saint Paul, southern France, 28 May 2018. EPA/SEBASTIEN NOGIER

Οι υπεύθυνοι ενός σόου του διάσημου οίκου μόδας έκαναν πραγματικά τα πάντα για να μην...βρέξει!

Το show του οίκου Louis Vuitton ήταν προγραμματισμένο να φιλοξενηθεί, αυτή την εβδομάδα, στο Ίδρυμα Maeght, στην Αντίμπ της Γαλλίας. Φοβήθηκαν ότι θα άνοιγαν οι ουρανοί και θα τα κατέστρεφαν όλα. Και γι αυτό τον λόγο, προσέλαβαν σαμάνο, να κάνει τα μαγικά του και ν’ αποτρέψει τη βροχή.

Για την ακρίβεια, τον επαναπροσέλαβαν. Γιατί, σύμφωνα με το Harper’s Bazaar, «ο άγνωστης ταυτότητας σαμάνος όρισε τις διαθέσεις του καιρού στα Cruise shows του Louis Vuitton στο Κιότο και το Ρίο». Αλλά, πηγή πληροφόρησε το Page Six ότι μετά το περυσινό σόου στο μουσείο Niteroi του Ρίο, τα μεγάλα κεφάλια στην LVMH (τη μητρική εταιρεία) αποφάσισαν ότι δεν χρειάζονταν πλέον τις υπηρεσίες του. Και τον απέλυσαν.

Λογάριαζαν, όμως, χωρίς τον καιρό. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο οίκος Dior είχε σόου στο Σαντιγί. «Δυνατή νεροποντή, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του show, έκανε μούσκεμα τα μοντέλα καθώς αυτά έκαναν τα πρώτα βήματά τους στη μισόκλειστη-μισοϋπαίθρια πασαρέλα» έγραψε ο ρεπόρτερ του WWD.

Οι ιθύνοντες στην LVMH το ξανασκέφτηκαν. Κι είπαν να κινηθούν εκ του ασφαλούς. Και ξαναπροσέλαβαν τον σαμάνο. «Ο Vuitton προσέλαβε έναν σαμάνο για να αποσοβήσει τη βροχή και προφανώς τα όσα έκανε (έδινε φιλιά σε δέντρα, ή έτσι μου είπαν) πέτυχαν, γιατί δεν έβρεξε έως ότου ολοκληρώθηκε το σόου!» έγραψε σε ημερολόγιο event μόδας στο Vogue.com η celebrity stylist Κέιτ Γιουνγκ.

Τον σαμάνο, που κατά τα φαινόμενα είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον καιρό, ευχαριστούν, μεταξύ άλλων, οι παριστάμενες στο σόου του Louis Vuitton Έμα Στόουν, Λέα Σεϊντού, Ρουθ Νέγκα και Σιένα Μίλερ.