«Ο Δρόμος του Εμπορίου» της Χριστίνας Μόραλη

«Ο Δρόμος του Εμπορίου» της Χριστίνας Μόραλη

Ως τις 30 Νοεμβρίου διαρκεί η έκθεση κεραμικής που η δημιουργός εμπνεύστηκε από τα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου.

Με συμμετοχή φίλων της τέχνης πραγματοποιήθηκαν στις 14 Νοεμβρίου τα εγκαίνια της έκθεσης της Χριστίνας Μόραλη με τίτλο «Ο Δρόμος του Εμπορίου», της οποίας χορηγός είναι η εταιρία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε..

Η μεγάλη έκπληξη στο χώρο της έκθεσης είναι οι δημιουργίες από πορσελάνη με πηγή έμπνευσης το ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου,  καθώς και αφίσες και συσκευασίες της εταιρίας από το 1930 και έπειτα – πρωτότυπα έργα που αποτυπώνουν την μακροχρόνια παράδοση, την αυθεντικότητα και την αρμονική συνύπαρξη του παρελθόντος με το παρόν της εταιρίας.

Η Χριστίνα Μόραλη είναι η πρώτη δημιουργός στον ελληνικό χώρο του design, που δημιουργεί από το 1993 μια σειρά κεραμικών έργων σχετικά με γνώριμα προϊόντα της ελληνικής βιομηχανίας δίνοντάς τους χρήση. Τα αξιόλογα έργα κεραμικής της δημιουργού θα μπορείτε να δείτε στην γκαλερί της Ελένης Μαρνέρη μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

1/3

«Η Χριστίνα Μόραλη έχει συνδέσει το όνομά της με την κεραμική, τέχνη την οποία υπηρετεί με ειλικρίνεια, πάθος και πρωτοτυπία. Το γεγονός ότι η εταιρία μας αποτελεί πηγή έμπνευσης για την Χριστίνα Μόραλη μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τα αξιόλογα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου που συμβάλλουν στην πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου. Η συγκεκριμένη χορηγία έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά ενεργειών που υλοποιεί η εταιρία για τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία με σκοπό να ανταποδώσει στους ‘Έλληνες καταναλωτές μέρος της αγάπης και της εμπιστοσύνης που της δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε σχετικά η κα. Βάσω Ρασσιά, εκπρόσωπος της εταιρίας Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.. η οποία και ευχαρίστησε την γκαλερί της Ελένης Μαρνέρη για την ζεστή φιλοξενία.

Διαβάστε ακόμη: Ένα μαγικό ταξίδι από τη Φρουτοπία στο νησί των πυροτεχνημάτων