Ο Έλληνας επενδυτής με τις υψηλές διασυνδέσεις

Ο Έλληνας επενδυτής με τις υψηλές διασυνδέσεις

Ο Στέλιος Ζαββός μιλάει αποκλειστικά στο Fortune που κυκλοφορεί Σάββατο 09/11 με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Πώς βλέπουν οι επενδυτές την Ελλάδα; Υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα μας και τι χρειάζεται για να «ξεκολλήσουμε» από την ύφεση; Ερωτήματα που διατυπώνονται όλο και πιο έντονα τον τελευταίο καιρό. Ένας από τους πλέον αρμόδιους για να απαντήσει είναι ο Έλληνας οικονομολόγος και επενδυτής Στέλιος Ζαββός, στην ατζέντα του οποίου φιγουράρουν τα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας οικονομικής σκακιέρας.

Ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Zeus Capital Partners LP, επενδυτικής εταιρείας που εξειδικεύεται στον τομέα του real estate σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Μέση Ανατολή, ο Στέλιος Ζαββός αποτελεί μαγνήτη για τους «δυσθεώρητους» της παγκόσμιας οικονομίας, που δίνουν το «παρών» κάθε χρόνο στο ετήσιο δείπνο που διοργανώνει στα γενέθλιά του, στις 23 Φεβρουαρίου, στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε ακόμη: Οι 20 ταχύτερα ανερχόμενες ελληνικές εταιρείες

Ένα δείπνο που αποτελεί σημείο συνάντησης της χρηματοοικονομικής πράξης με την ακαδημαϊκή σκέψη. Ανάμεσα στους συνδαιτυμόνες οι επιφανείς νομπελίστες οικονομικών Τζόζεφ Στίγκλιτζ, Έντμουντ Φελπς, Ρόμπερτ Μαντέλ, Τζέφρι Σακς και Ντάνι Ρόντρικ, αλλά και διάσημοι «γκουρού» των αγορών, όπως οι Τζορτζ Σόρος, Λούις Μπέικον, Σεθ Κλάρμαν, Χάουαρντ Μαρκς, Μπάιρον Γουίν.

Διαβάστε αποκλειστικά την συνέντευξη του Στέλιου Ζαββού για την ελληνική οικονομία, τις επενδύσεις, το νέο μοντέλο ανάπτυξης, την Eυρωζώνη, την πολιτική της Γερμανίας και την επόμενη μέρα της παγκόσμιας οικονομίας στο Fortune που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

*Συνέντευξη στον Τάσο Ζάχο