Ο Jay πάει Mundial!

Ο Jay πάει Mundial!

Καμπάνια μέσω Facebook για να δει από κοντά το Παγκόσμιο Κύπελλο ο πιο πιστός θαυμαστής του Γιώργου Σαμαρά.

Της Κωνσταντίνας Βασιλείου

Είναι ο μικρός φίλος του Γιώργου Σαμαρά ο οποίος πανηγύρισε μαζί του μία νίκη της Σέλτικ. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πήρε τον μικρό Jay, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Down και έκαναν το γύρο του γηπέδου. Ο πατέρας του μικρού μίλησε στον Ελεύθερο Τύπο για την Ελλάδα και το Μουντιάλ και αποκάλυψε ότι ο γιος του προέβλεψε το γκολ του Γιώργου Σαμαρά:

«Δε σταματούσε να φωνάζει και να πανηγυρίζει. “Μπράβο, Σάμι, τα κατάφερες πάλι”, έλεγε χοροπηδώντας σε όλο το δωμάτιο. Ήταν απίστευτο συναίσθημα. Πήγε για ύπνο και του υποσχεθήκαμε ότι θα μαγνητοσκοπήσουμε τον αγώνα προκειμένου να τον παρακολουθήσει μόλις ξυπνήσει. Πριν κοιμηθεί μας είπε ότι “ο Σάμι θα σκοράρει για μένα και η Ελλάδα θα προκριθεί”! Το πρώτο πράγμα που μας ρώτησε όταν ξύπνησε ήταν το αποτέλεσμα. Όταν το έμαθε, ενθουσιάστηκε. Από το πρωί έχει δει τον αγώνα συνολικά τρεις φορές, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.», είπε μεταξύ άλλων.

Η αγάπη του Jay για τον Γιώργο Σαμαρά και την Ελλάδα είναι μεγάλη και μεγάλη είναι πια και η πιθανότητα να καταφέρει να βρεθεί στη Βραζιλία, αφού οι Έλληνες φίλαθλοι ξεκίνησαν μια εκστρατεία για να πείσουν την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να στείλει τον μικρό Jay στο παγκόσμιο κύπελλο με δικά της έξοδα. Η προσπάθειά τους ξεκίνησε από το Facebook, με τη δημιουργία της σελίδας Ο Jay πάει Μundial. Μπορείτε να κάνετε like και να στηρίξετε με τον τρόπο σας την προσπάθεια αυτή.

Πηγή: peoplegreece.com