Ο κατά συρροή επιχειρηματίας Απόστολος Αποστολάκης στο 5ο Startup Grind Athens

Ο κατά συρροή επιχειρηματίας Απόστολος Αποστολάκης στο 5ο Startup Grind Athens

Ο co-Founder του e-Food.gr «παίρνει τη θέση του» ανάμεσα στους πιο επιφανείς επιχειρηματίες από τον χώρο των startups.

Στην Ελλάδα είναι αρκετά δύσκολο να είσαι επιχειρηματίας, πόσο μάλλον κατά συρροή επιχειρηματίας. Όχι όμως για τον Απόστολο Αποστολάκη, ο οποίος θα μοιραστεί με το κοινό του Startup Grind την επιτυχημένη συνταγή που εφαρμόζει στις startups που ιδρύει. Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να δείτε την τέχνη του να περνάς γρήγορα από την ιδέα στην υλοποίηση, κατευθείαν από έναν  από τους πιο δυναμικούς ανθρώπους στο Ελληνικό startup οικοσύστημα. Δείτε τις συνέργειες που δημιουργούνται όταν απλώνεις ένα ευρύ δίχτυ δραστηριοτήτων και επωφεληθείτε από τις συμβουλές του founder που έχει την ικανότητα να διακρίνει τις ευκαιρίες πριν από όλους τους άλλους.

Ο Απόστολος ξεκίνησε το 1998 όταν με 2 φίλους συνίδρυσε το e-shop.gr το πρώτο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα. Το 2009 συνίδρυσε το Openfund το πρώτο seed investing fund στην Νότα Ευρώπη , το οποίο χρηματοδότησε  νέα startups μεταξύ των οποίων και το Taxibeat στο οποίο ο Απόστολος είναι επενδυτής και non executive director. Το 2011 συνίδρυσε το e-food.gr το μεγαλύτερο  online food delivery aggregator στην Ελλάδα ενώ το 2012 συνίδρυσε το doctoranytime.gr μια υπηρεσία που βοηθάει τους ασθενείς να βρουν να ενημερωθούν  και να κλείσουν ραντεβού online με τον γιατρό της επιλογής τους. To 2014 ασχολήθηκε και βοηθάει 3 νέες καινοτόμες υπηρεσίες. Το nannuka.gr βοηθάει τους γονείς να βρουν ειδικούς για τα παιδιά τους , ενώ το e-table.gr είναι μια υπηρεσία για να ανακαλύψει κανείς εστιατόρια και να κάνει δωρεάν online κράτηση τραπεζιού κερδίζοντας παράλληλα μοναδικά προνόμια. Τέλος με το funkmartini μπορεί κάποιος να ανακαλύψει και να κάνει κράτηση σε υπηρεσίες ομορφιάς όπως κομμωτήρια, νύχια massage.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του InnovAthens και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Το παγκόσμιο φαινόμενο Startup Grind ξεκίνησε το 2010 στο Sillicon Valley της California και μέσα σε 5 μόλις χρόνια έχει εξαπλωθεί διεθνώς, έχοντας παρουσία σε 150 πόλεις σε περισσότερες από 65 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την υποστήριξη του Google for Entrepreneurs συνεχίζει στην Αθήνα τα μηνιαία events που σκοπό έχουν να διδάξουν, να εμπνεύσουν και να ενώσουν τους  Έλληνες επιχειρηματίες.

Startup Grind Athens

Ημερομηνία: Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ώρα: 6μμ

Χώρος: InnovAthens

Διεύθυνση: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

Τηλ: +302130109300

Κρατήσεις Θέσεων: http://www.viva.gr/tickets/conference/innovathens/startup-grind-apostolakis/

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Απόστολο Αποστολάκη (e-Food.gr co-Founder)

20:00 – Networking