Ο Κώστας Μακεδόνας συναντά τη Ζωή Παπαδοπούλου

Ο Κώστας Μακεδόνας συναντά τη Ζωή Παπαδοπούλου

Οι υψηλής αισθητικής εμφανίσεις των δύο ερμηνευτών θα «ζεστάνουν» την ψυχή μας.

Οσονούπω ξεκινούν οι εμφανίσεις του Κώστα Μακεδόνα στο Ρυθμό stage, τις οποίες είναι βέβαιον ότι θα παρακολουθήσουμε. Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης δεν μας έχει συνηθίσει σε πολλά-πολλά. Οι εμφανίσεις του είναι λίγες, μελετημένες, προσεκτικά επιλεγμένες και πάντα πολύ επιτυχημένες.

Ο Κώστας Μακεδόνας, αισθαντικός και εξωστρεφής, ερμηνευτής της παρέας, μελωδικός αλλά και βαθιά λαϊκός, επιλέγει και αυτή τη φορά να περπατήσει μαζί με τους συνοδοιπόρους μουσικούς φίλους αλλά και χρόνια συνεργάτες του. Έτσι λοιπόν μαζί του θα απολαύσουμε τον Γιάννη Σαρίκο στα τύμπανα, τον Παναγιώτη Γεωργοτά στο μπάσο, τον Παναγιώτη Σαμαρά στην κιθάρα, τον Αντώνη Λογοθέτη στο πιάνο και τα keyboards, τον Δήμο Πολυμπέρη στο ακορντεόν και τον Κώστα Βελιάδη στο μπουζούκι.

Δείτε: Τα πιο «hard rock» τσέλο του πλανήτη (βίντεο)

Οι μουσικοί διάλογοι του Κώστα Μακεδόνα όμως, εμπλουτίζονται ακόμα περισσότερο από μια πολύ ιδιαίτερη σύμπραξη. Μαζί του επί σκηνής θα είναι και η Ζωή Παπαδοπούλου, μια ερμηνεύτρια με μεγάλη πορεία στο χώρο του ποιοτικού τραγουδιού. Μια καλλιτέχνιδα που μιλάει κατευθείαν στις καρδιές μας.

Οι δυο τους θα βρίσκονται στο Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38 στην Ηλιούπολη) τα Σάββατα του Μάρτη καθώς και τα 2 πρώτα Σάββατα του Απρίλη. Αρχής γενομένης την 1η Μάρτη, στις 10 το βράδυ με τιμή εισόδου 12 ευρώ.