Ο Λέων των Αθηνών

Ο Λέων των Αθηνών

Υπάρχουν λιοντάρια στην Αθήνα; Τουλάχιστον στις 22.2 θα υπάρχει ένα στο Gazarte.

Δεν μιλάμε για πραγματικά λιοντάρια, αλλά για τη μπάντα «Leon of Athens» που θα εμφανιστεί στις 22.2 στη σκηνή του Gazarte. Πρόκειται για τον Λέων Βερέμη και το γκρουπ του που απαρτίζεται από άλλους οκτώ μουσικούς. Όλοι τους είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του Leon, «Global». Το «Global» ηχογραφήθηκε στα τέλη του 2013 στα Tarbox Studios του Dave Fridmann (MGMT, Flaming Lips) και την παραγωγή του υπογράφει ο Tony Doogan, γνωστός μεταξύ πολλών άλλων από τους Belle and Sebastian ή από τον David Byrne.

Ένας πολύ φρέσκος δίσκος με ήχους και εικόνες που θα μας συναρπάσουν. Και αν δεν μπορούμε να σας πείσουμε πάρτε μια γεύση από το κομμάτι «Lifeline» που είναι και το πρώτο δείγμα που κυκλοφόρησε από το νέο υλικό.

Διαβάστε ακόμη: Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού

Στο πρώτο τους αυτό live για το 2014 όμως, δεν θα ακούσουμε μόνο το νέο δίσκο. Θα κάνουμε και μια αναδρομή στα αγαπημένα τραγούδια από τον πρώτο δίσκο «Children of Tomorrow», «Someday» και «All Rise» αλλά και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών που έχουν κατά καιρούς εμπνεύσει τον Leon.

To live θα ανοίξουν οι «Remi & The Dazzlers» που δεν είναι άλλοι από τον Άγγελο Κυπριανό. Ο Άγγελος λοιπόν θα μας παίξει τραγούδια από το άλμπουμ του «Street Serenade». Τραγούδια-ιστορίες από τα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο.

Αφήστε τη μουσική να σας ταξιδέψει σε άλλο χώρο και άλλο χρόνο με αυτό το υπέροχο live.

Ραντεβού στις 22.2, 10 το βράδυ στο Gazarte. Τα εισιτήρια κοστίζουν στο ταμείο από 9 έως 17 ευρώ.