Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν είναι το νέο πρόσωπο της Coach

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν είναι το νέο πρόσωπο της Coach
epa06732119 US actor Michael B. Jordan arrives for the screening of 'Farenheit 451' during the 71st annual Cannes Film Festival, in Cannes, France, 12 May 2018. The movie is presented in the section Midnight Screenings at the festival which runs from 08 to 19 May. EPA/IAN LANGSDON

Ο ηθοποιός του «Black Panther» όχι μόνο θα αντιπροσωπεύει το εμπορικό σήμα, αλλά θα σχεδιάσει και τη δική του capsule συλλογή στο μέλλον.

Μετά την επιτυχία της συνεργασίας του brand ειδών πολυτελείας Coach με τη Σελίνα Γκόμεζ η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν θα είναι το παγκόσμιο πρόσωπο των ανδρικών συλλογών της.

Ο ηθοποιός του «Black Panther» όχι μόνο θα αντιπροσωπεύει το εμπορικό σήμα, αλλά θα σχεδιάσει και τη δική του capsule συλλογή στο μέλλον. Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν θα συναντηθεί με τον διευθυντή δημιουργικού, Στιούαρτ Βίβερς τον επόμενο μήνα για να παρουσιάσει ιδέες για τα δικά του σχέδια.

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες για την ανδρική συλλογή ενδυμάτων, τα αξεσουάρ και τα αρώματα της μάρκας ξεκινώντας από την άνοιξη του 2019. «Μου άρεσε αυτό που έκανε ο Στιούαρτ και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με εμένα να είμαι το πρόσωπο του brand» δήλωσε στο WWD.

Όταν ρωτήθηκε για το προσωπικό του στιλ, ο Τζόρνταν είπε ότι αισθάνεται εξίσου άνετα με ένα «πολύ άψογο» κοστούμι όπως και με κομμάτια streetwear, αλλά τελικά δαπανά περισσότερο χρόνο να σκέφτεται τους ρόλους που υποδύεται. «Ως ηθοποιός, μπαίνω πάντα στη θέση κάποιου άλλου και γίνομαι κάποιος άλλος» είπε.

Στην πραγματικότητα, ο Τζόρνταν ανέφερε ότι κρατάει τον στιλίστα του απασχολημένο, επειδή αυξάνει συνεχώς τη μυϊκή μάζα του και αδυνατίζει για ρόλους, όπως στο «Creed», όπου υποδύεται ένα μποξέρ και το επικείμενο φιλμ «Just Mercy», στο οποίο θα ενσαρκώσει έναν δικηγόρο.

Όσον αφορά τα σχέδιά του, δεν προέβη σε αποκαλύψεις. Ο ηθοποιός είπε ότι δεν θα κατονομάσει αθλητή ή άλλον διάσημο του οποίου η εμφάνιση τον εμπνέει. «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με το ύφος που μου αρέσει, αλλά δεν θα ήθελα να ντύνομαι όπως εκείνοι» είπε.

Ο Μάικλ είναι άνετος και αυθεντικός και πραγματικά ενσαρκώνει τον άνδρα του Coach, δήλωσε ο Βίβερς μέσω Δελτίου Τύπου. «Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Μάικλ τον τελευταίο καιρό. Πάντα φαίνεται υπέροχος με Coach, έτσι ήταν εντελώς φυσικό να οικοδομήσουμε αυτή τη σχέση» ανέφερε.

Δείτε ακόμη: Ψηφιακά supermodel στον «στρατό» του οίκου Balmain