Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πούλησε το 47% της Μίλαν

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πούλησε το 47% της Μίλαν

Ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε τα χέρια με τον Ταϊλανδό Μπι Ταετσαουμπόλ έναντι αντιτίμου κοντά στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πούλησε το 47% της Μίλαν στο Ταϊλανδό επιχειρηματία και χρηματιστή Μπι Ταετσαουμπόλ, σύμφωνα με τα όσα γράφει ο ιταλικός Τύπος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα La Repubblica στον διαδικτυακό της τόπο, η συμφωνία «έκλεισε» σήμερα το απόγευμα, στην βίλα του Άρκορε, έξω από το Μιλάνο.

Η είδηση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, αλλά η εφημερίδα της Ρώμης γράφει ότι ο πρώην Καβαλιέρε ζήτησε να διατηρήσει τον έλεγχο της ομάδας για άλλους δεκαοκτώ μήνες. Στην συνέχεια, ο ασιάτης χρηματιστής ενδέχεται να αυξήσει το συνολικό ποσοστό των μετοχών του.

Τις τελευταίες ώρες, όπως διέρρευσε, ο Μπι Ταεσταουμπόλ έκανε δεκτό τον όρο του Μπερλουσκόνι να αυξηθεί το ποσοστό μετρητών που θα καταβάλλει στον «μίστερ τιβί» και να περιοριστεί, παράλληλα, το ποσό που συνδέεται με την αξία της εμπορικής εκμετάλλευσης της ονομασίας Μίλαν στο διάστημα των επόμενων ετών.

Η προσφορά του Ταϊλανδού επιχειρηματία, ο οποίος συνεργάζεται με γνωστή τράπεζα που εδρεύει στον Περσικό Κόλπο, σύμφωνα με την La Repubblica αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ