«Oh My Greece!»: Βίντεο με «άρωμα» Ελλάδας για την προσέλκυση τουριστών

«Oh My Greece!»: Βίντεο με «άρωμα» Ελλάδας για την προσέλκυση τουριστών

Η Discover Greece δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο, πλημμυρισμένο από εικόνες της καλοκαιρινής Ελλάδας.

Τη νέα καμπάνια επικοινωνίας και προβολής της Ελλάδας στις αγορές του κόσμου, παρουσίασε σήμερα σε ειδική εκδήλωση η Marketing Greece, η εταιρία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, που δραστηριοποιείται στην υλοποίηση στοχευμένων ενεργειών προβολής.

Αποτέλεσμα της εφετινής πρωτοβουλίας της Marketing Greece είναι ένα βίντεο, με τον τίτλο: «Oh My Greece! Unlock the Feeling» πλημμυρισμένο από εικόνες της καλοκαιρινής Ελλάδας και τους πρωταγωνιστές να προτρέπουν τους ταξιδιώτες να βιώσουν την εμπειρία των διακοπών στην Ελλάδα.

Στην παρέμβαση της, η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, ευχαρίστησε τη Marketing Greece για τη διαχρονική όπως είπε συνεργασία, η οποία υποστηρίζει ενεργά την εθνική τουριστική πολιτική του Υπουργείου Τουρισμού και λειτουργεί συμπληρωματικά στο κεντρικό έργο του εθνικού μας φορέα του ΕΟΤ για την παγκόσμια προώθηση και προβολή του τουριστικού μας προϊόντος.

Από την πλευρά της, η Ιωάννα Δρέττα, διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «με απλές εικόνες και ήχους συνειδητοποιούμε ότι έχουμε κάθε λόγο να λέμε ξανά και ξανά “Oh. My. Greece!”».

Δείτε εδώ το βίντεο, που είναι αναρτημένο στον διαδικτυακό τόπο της Marketing Greece στο YouTube:

Έλενα Κουντουρά: Καταλυτικός ο ρόλος του τουρισμού στην ανάπτυξη και ευημερία

«Είμαστε η πρώτη κυβέρνηση που αναγνώρισε την αξία του τουρισμού ως κινητήρια δύναμη συνολικά για την οικονομία και την κοινωνία, και ανέδειξε τον καταλυτικό του ρόλο στην ανάπτυξη και την ευημερία», επεσήμανε η υπουργός Τουρισμού, Ελενα Κουντουρά. «Η επιτυχία του τουρισμού αποτυπώθηκε στα εξαιρετικά αποτελέσματα της τελευταίας τετραετίας, και αυτή η επιτυχία είναι επιτυχία όλων μας, είναι επιτυχία της Ελλάδας», ανάφερε η υπουργός.

Για τη νέα χρονιά η κυρία Κουντουρά έκανε λόγο για μία απαιτητική χρονιά, με ιδιαιτερότητες και ζητήματα ήδη που κρατούν σε εγρήγορση όλη την ευρωπαϊκή ταξιδιωτική αγορά, και τα οποία διαχειριζόμαστε, συμπλήρωσε. Μέσα από στρατηγικές κινήσεις, μέσα από προσωπικές επαφές, με προγράμματα και νέες δράσεις προβολής και προώθησης, εργαζόμαστε ώστε να διατηρήσουμε την υψηλή τουριστική ζήτηση για την Ελλάδα, να ενισχύσουμε τα τουριστικά μας μερίδια και να εξασφαλίσουμε ακόμη μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη για τα επόμενα χρόνια, υπογράμμισε. Όπως εξήγησε η υπουργός, στη στρατηγική του υπουργείου ήταν και είναι προτεραιότητα η συνεργασία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με στόχο την ανάπτυξη επωφελών για τον τουρισμό μας συνεργιών.

Η Έλενα Κουντουρά αναφέρθηκε στη διαχρονική συνεργασία με το ΣΕΤΕ και με τη Marketing Greece που υποστηρίζει την εθνική τουριστική πολιτική του υπουργείου και δρα συμπληρωματικά στο κεντρικό έργο του εθνικού φορέα στην παγκόσμια τουριστική προώθηση και προβολή της Ελλάδας, του ΕΟΤ.

Ευχαρίστησε για την παραχώρηση στον ΕΟΤ της ταινίας «Oh My Greece! Unlock the Feeling», ελεύθερης πνευματικών δικαιωμάτων, και ανάφερε ότι η ταινία θα προωθηθεί από το ευρύ δίκτυο των γραφείων ΕΟΤ Εξωτερικού και του υπουργείου Τουρισμού, σε όλες τις ξένες αγορές, με όλα τα αποτελεσματικά σύγχρονα εργαλεία, και τα διαδικτυακά μέσα. Την ίδια στιγμή, η εν λόγω ταινία, θα προβληθεί από κοινού στο κεντρικό περίπτερο του ΕΟΤ, στην κορυφαία Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο όπου η Ελλάδα συμμετέχει στις αρχές Μαρτίου.