Oι νικητές των Corporate Affairs Excellence Awards 2018

Oι νικητές των Corporate Affairs Excellence Awards 2018

Τα βραβεία απονεμήθηκαν χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης. 

Τα βραβεία Corporate Affairs Excellence Awards απονεμήθηκαν εχθές το βράδυ κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης. Τα βραβεία αυτά προκηρύσσονται από το 2012 από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Πρόκειται για μια προσπάθεια ενθάρρυνσης και έμπρακτης στήριξης, σε διαρκή βάση, των ανθρώπων που απασχολούνται και δραστηριοποιούνται στο χώρο των εταιρικών υποθέσεων, οριοθετώντας το πλαίσιο μέσω του οποίου εντοπίζονται, αναδεικνύονται, δημοσιοποιούνται και επιβραβεύονται επιτυχημένες δράσεις.

Οι υποψηφιότητες για τα Corporate Affairs Excellence Awards 2018 αφορούσαν δράσεις που διενεργήθηκαν και ολοκληρώθηκαν, είτε πλήρως είτε πιλοτικά, από 1 Ιανουαρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2017.

Οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίσθηκαν και τα βραβεία που απέσπασαν οι επιχειρήσεις είναι οι ακόλουθες:

– Για την Εταιρική Επικοινωνία απονεμήθηκαν τρία βραβεία: στην ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS SA για τη δράση «Εταιρική Καμπάνια EUROBANK» με τη συμβολή της Tribe, στην Vodafone για τη δράση «Η Ενδυνάμωση της Γυναίκας στην Vodafone» και στην WIND Ελλάς για τη δράση «Σίκινος – Ερχόμαστε κοντά».

– Στην κατηγορία Κοινωνική Διαμεσολάβηση & Συμμέτοχοι βραβεύθηκαν τρεις εταιρίες: η AbbVie Pharmaceuticals SA για τη δράση «Εκστρατεία Ενημέρωσης για τη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα Πιάσε το Μολύβι» με τη συμβολή της Phocus, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ για τη δράση «Πρωτοβουλία κατά της εμπορίας ανθρώπων (human trafficking) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών» και η εταιρία ΙΕΛΚΑ και Ιδρυτικά Μέλη της προσπάθειας Νοιαζόμαστε Σήμερα – Ζούμε Καλύτερα Αύριο για τη δράση «Νοιαζόμαστε Σήμερα – Ζούμε Καλύτερα Αύριο».

– Στην κατηγορία Εσωτερική Επικοινωνία απονεμήθηκαν τρία βραβεία: στην εταιρία COSMOTE AE για τη δράση «Engagement Πρόγραμμα Εργαζομένων» με τη συμβολή της AMUSE CONCEPT EVENTS, στη METRO AEBE για τη δράση «Δρομικό Κίνημα Εργαζομένων ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ – Χιλιόμετρα προσφοράς» με τη συμβολή της SPRINT INTEGRATED MARKETING COMMUNICATIONS και στην WIND Ελλάς για τη δράση «Wind News Blog».

– Για την Έμμεση Επικοινωνία Προϊόντος/ Υπηρεσίας βραβεύθηκαν τρεις εταιρίες: η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ για τη δράση «Αναβίωση της πατρινής μπύρας ΜΑΜΟΣ» με τη συμβολή της Touchpoint Strategies, η NESPRESSO ΕΛΛΑΣ ΑΕ για τη δράση «Atelier Nespresso» με τη συμβολή της Weber Shandwick/McCann Worldgroup και η Sandoz για τη δράση «Equilumen – Η ισορροπία ξεκινά από μέσα μας».

– Για την κατηγορία Καλύτερη Χρήση των Social Media βραβεύθηκαν οι εταιρίες AbbVie Pharmaceuticals SA για τη δράση «Εκστρατεία Ενημέρωσης για τη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα Πιάσε το Μολύβι» με τη συμβολή της Phocus, METRO AEBE για τη δράση «METRO Talent Challenge – Graduate Trainee Program» με τη συμβολή της Redirect και WIND Ελλάς για τη δράση «kids@safety» με τη συμβολή της COMMUNICATION EFFECT.

– Για τις Σχέσεις με τα ΜΜΕ απονεμήθηκαν έπαινοι: στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες για τη δράση «Η ενέργεια είναι στη φύση μας» με τη συμβολή της PITCH Α.Ε. Υπηρεσίες Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας και στην Wind Ελλάς για τη δράση «Δίκτυο οπτικών ινών στην Καλαμάτα_Media Trip».

– Για την κατηγορία Επικοινωνιακή Διαχείριση Θεμάτων ή Κρίσης έπαινο πήρε η SPANOPOULOS GROUP για τη δράση «Σαρωνικός – S.O.S.» με τη συμβολή της Out Of The Box Α.Ε..

– Για το Πρόγραμμα/Δράση ΕΚΕ βραβεύθηκαν οι ακόλουθες έξι εταιρίες: ΑΒ Βασιλόπουλος για τη δράση «ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ» με τη συμβολή της AIA RELATE AE, Coca-Cola Τρία Έψιλον για τη δράση «Youth Empowered: Πρόγραμμα Ενίσχυσης Απασχολησιμότητας Νέων», ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ για τη δράση «ΜΑΖΙ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ», ΕΛΑΙΣ – UNILEVER HELLAS για τη δράση «Κοινωνικό Πλυντήριο Skip στη Μάνδρα Αττικής» με τη συμβολή της Solid Havas, ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS SA για τη δράση «egg-enter*grow*go» και το Ίδρυμα Vodafone για τη Δράση «Tο Ίδρυμα Vodafone συνδέει την κοινωνική συνεισφορά με τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών».

– Για τη Διευρυμένη ή Πολυκαναλική Εταιρική Επικοινωνία βραβεύτηκαν οι εξής τέσσερις εταιρίες: ΑΒ Βασιλόπουλος για τη δράση «Χριστουγεννιάτικη Καμπάνια: Είναι μαγικό να προσφέρεις Αγάπη» με τη συμβολή της SPOT JWT, COSMOTE – ΟΜΙΛΟΣ ΟΤΕ για τη δράση «COSMOTE HACKATHON», PUBLIC για τη δράση «Το παιχνίδι…αλλιώς!» και WIND Ελλάς για τη δράση «Σίκινος – Ερχόμαστε κοντά».

– Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στην Ρίτα Μαλικούτη για την συνολική συνεισφορά της στον τομέα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης από τον πρόεδρο του ΔΣ της ΕΕΔΕ, Κωνσταντίνο Λαμπρινόπουλο και τον πρόεδρο της ΔΕ του ΤΕΥΠ, Βασίλη Λώλα.

– Ειδικές Διακρίσεις απονεμήθηκαν για την Καλύτερη Χρήση Δεικτών Επίδοσης (KPIs) στις ακόλουθες εταιρείες: PUBLIC για τη δράση «Δημιουργούμε. Εξελισσόμαστε. Κάνουμε τη διαφορά.» και ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS S.A. για τη δράση «egg-enter*grow*go».

– Επίσης, Ειδικές Διακρίσεις για την Καινοτομία στην Επικοινωνία απονεμήθηκαν σε πέντε εταιρίες και συγκεκριμένα: στην AbbVie Pharmaceuticals SA για τη δράση «Εκστρατεία Ενημέρωσης για τη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα Πιάσε το Μολύβι» με τη συμβολή της PHOCUS, στην MICROSOFT HELLAS για τη δράση «25 Χρόνια Microsoft Hellas» με τη συμβολή της ASSET Ogilvy, στην εταιρία NESPRESSO ΕΛΛΑΣ ΑΕ για τη δράση «Nespresso Re-cycle» με τη συμβολή της Weber Shandwick/McCann Worldgroup, στη Novartis για τη δράση «New Horizons» με τη συμβολή της Weber Shandwick/McCann Worldgroup και στην ROCHE HELLAS για τη δράση «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΡΟΖ ΒΑΛΙΤΣΑΣ» με τη συμβολή της PITCH PR. Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αναγνωρίζουν την καινοτομία στις δράσεις επικοινωνίας, με τρόπο ώστε το βραβευόμενο πρόγραμμα να λειτουργεί ως υπόδειγμα στην αγορά και να εισάγει νέα τεχνογνωσία.

– Έξι Ειδικές Διακρίσεις απονεμήθηκαν στην κατηγορία Έρευνα και Προγραμματισμός. Βραβεύθηκαν η Coca-Cola Τρία Έψιλον για τη δράση «Youth Empowered: Πρόγραμμα Ενίσχυσης Απασχολησιμότητας Νέων», η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ) για τη δράση «Πρόσεξε τα Πνευμόνια σου…σαν τα Μάτια σου!» με τη συμβολή της Reputation Unique, η ΙΕΛΚΑ και Ιδρυτικά Μέλη της προσπάθειας Νοιαζόμαστε Σήμερα – Ζούμε Καλύτερα Αύριο για τη δράση «Νοιαζόμαστε Σήμερα – Ζούμε Καλύτερα Αύριο», τα PUBLIC για τη δράση «Το παιχνίδι…αλλιώς!», η ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS SA για τη δράση «egg-enter*grow*go» και η Vodafone για τη δράση «Η ”Ενδυνάμωση της Γυναίκας” στην Vodafone».