Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο smartphone της Huawei

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο smartphone της Huawei
epa07331062 A general view of the Sydney headquarters of Chinese tech company Huawei at Chatswood in Sydney, Australia, 30 January 2019. EPA/DAN HIMBRECHTS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η τιμή πώλησης της νέας συσκευής θα αγγίζει τα 180 δολάρια.

Η κινεζική εταιρεία Huawei παρουσίασε ένα νέο έξυπνο κινητό τηλέφωνο στην Κένυα, το οποίο στοχεύει ιδιαίτερα στη νεολαία και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μιλώντας στην τελετή παρουσίασης στο Ναϊρόμπι, ο Στίβεν Λι, διευθυντής της Eastern Africa Mobile, θυγατρικής της Huawei, είπε ότι η νέα συσκευή που έχει τιμή πώλησης τα 180 δολάρια, θα είναι επίσης διαθέσιμη και μέσω του διαδικτύου για την καταχώρηση προ-παραγγελιών, καθώς η εμπορική προώθησή της θα αρχίσει στις 7 Φεβρουαρίου.

«Το κινητό Huawei Y7 Prime 2019 είναι κατασκευασμένο για την σημερινή δυναμική νεολαία, που διαπνέεται βαθιά από την κουλτούρα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λι.

Παράλληλα, δήλωσε ότι η Huawei συνεργάζεται με την Lipa Later, μία εταιρία πιστωτικών συναλλαγών που επιτρέπει στους αγοραστές να αγοράσουν οποιαδήποτε συσκευή της επιλογής τους και να πληρώσουν σε μηνιαίες δόσεις.