Όμιλος ANTENNA και Arianna Huffington φέρνουν στην Ελλάδα την πλατφόρμα ευεξίας Thrive Global

Όμιλος ANTENNA και Arianna Huffington φέρνουν στην Ελλάδα την πλατφόρμα ευεξίας Thrive Global
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 07: co-founder and editor-in-chief of The Huffington Post, Arianna Huffington attends AOL BUILD Series to discuss a new project aimed at inspiring Americans to engage in actions of compassion, citizenship and civility at AOL HQ on September 7, 2016 in New York City. (Photo by Steve Mack/FilmMagic)

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα προσφέρει σε εταιρείες  και το ευρύ κοινό εφαρμόσιμες, επιστημονικές λύσεις που βελτιώνουν την ευεξία και μαζί την αποδοτικότητα.

Ο Όμιλος ANTENNA παρουσιάζει στην Ελλάδα, και πρώτος διεθνώς, την πρωτοποριακή πλατφόρμα ευεξίας, Thrive Global, της Arianna Huffington.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε το επίσημο λανσάρισμα του Thrive Global, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσία της ιδρύτριάς του Arianna Huffington, μαζί με πλήθος επιχειρηματικού κόσμου και εκπροσώπους των media. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία Thrive Global και να διαμορφώσουν μία πρώτη εικόνα για τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που προσφέρει.

Το Thrive Global κατέχει ηγετική θέση στην αγορά κατά του στρες και της εξουθένωσης, προσφέροντας τόσο σε εταιρείες όσο και στο ευρύ κοινό εφαρμόσιμες, επιστημονικές λύσεις που βελτιώνουν την ευεξία και μαζί την αποδοτικότητα. Οι υπηρεσίες του Thrive Global περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, workshops, εκπαιδευτικά προγράμματα, συνεχή συμβουλευτική (coaching), στοχευμένες λύσεις, ψηφιακά εργαλεία και τεχνολογικά προϊόντα, λαμβάνοντας υπόψη, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε χώρας και αγοράς, στην οποία απευθύνεται.

Η συνεργασία του Thrive Global με τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

Με αφορμή την παρουσίαση του Thrive Global στην Ελλάδα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, o Θοδωρής Κυριακού, CEO του ΑΝΤΕΝΝΑ Group, δήλωσε μεταξύ άλλων: «H επένδυσή μας στο Thrive Global, μας κάνει υπερήφανους στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε στις πιο πρωτοπόρες digital & media εταιρείες, με στόχο να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, καλύπτοντας τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις και ανάγκες του κοινού μας, στη χώρα μας και σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ σε συνεργασία με την Arianna Huffington, εγκαινιάζει το Thrive Global στην Ελλάδα, μία εταιρεία που μέσα σε ένα χρόνο, είναι ήδη πρώτη στην Αμερική και συνεργάζεται με κορυφαίες επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων η Google, η Hilton, η Accenture, η Goldman Sachs, η JPM και πολλές άλλες.

Ως Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφασίσαμε να επενδύσουμε στο Thrive Global, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και θα συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της παραγωγικότητάς μας.»

H Αrianna Huffington εμπιστεύτηκε τον Θοδωρή Κυριακού και τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για την πολύτιμη τεχνογνωσία και το ισχυρό δίκτυο που έχει αναπτύξει σε 19 χώρες – μέσω των ελεύθερης λήψης και συνδρομητικών του καναλιών αλλά και άλλων πολλαπλών δραστηριοτήτων του στην Ψυχαγωγία και την Ψηφιακή Οικονομία – βοηθώντας κορυφαίες εταιρείες να επεκταθούν στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου ο Όμιλος έχει ηγετική παρουσία, απασχολώντας περισσότερους από 2.600 εργαζόμενους παγκοσμίως.

Κορυφαίες συνεργασίες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

Οι διεθνείς συνεργασίες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το Raine Group, επενδυτική τράπεζα και fund με έδρα στη Ν. Υόρκη, καθώς και μια σειρά από συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες και προσωπικότητες στο παγκόσμιο στερέωμα των ΜΜΕ και της Ψηφιακής Τεχνολογίας όπως ο Shane Smith (ιδρυτής και CEO της VICE), o Murdoch (o τηλεοπτικός σταθμός FOX του οποίου στην Σερβία εξαγοράστηκε από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ), o Sir Martin Sorrell, CEO της WPP (του μεγαλύτερου διαφημιστικού δικτύου παγκοσμίως), η Αrianna Huffington της Thrive Global κ.α.