Orange Grove Patras: Έως 16 Οκτωβρίου οι αιτήσεις συμμετοχής

Orange Grove Patras: Έως 16 Οκτωβρίου οι αιτήσεις συμμετοχής

Παράταση έως τις 16 Οκτωβρίου δόθηκε στον κύκλο υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών στο πρόγραμμα στήριξης νέας επιχειρηματικότητας.

Παράταση έως τις 16 Οκτωβρίου δόθηκε στον κύκλο υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών στο πρόγραμμα στήριξης νέας επιχειρηματικότητας του Orange Grove Patras.

Το Orange Grove Patras αποτελεί τη νέα θερμοκοιτίδα (incubator) της Δυτικής Ελλάδας, με έδρα την Πάτρα, που προσφέρει προγράμματα στήριξης και προώθησης ατόμων / ομάδων που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις, τις ικανότητες και τη δικτύωσή τους ώστε να εξελίξουν την καινοτόμα ιδέα τους σε επιχείρηση ή να προχωρήσουν ένα υφιστάμενο επιχειρηματικό εγχείρημα στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης.

Τα άτομα ή ομάδες που συμμετέχουν στο incubation πρόγραμμα του Orange Grove Patras έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα φιλοξενούμενες σε ένα μοντέρνο γραφειακό χώρο, με υποστήριξη και συνεχή συμβουλευτική από μέντορες που διαθέτουν μακρά εμπειρία ως επιχειρηματίες, βοηθώντας τις start-ups στα κρίσιμα πρώτα βήματά τους.

Επιπλέον, τα άτομα/ομάδες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εντατικά bootcamps με διεθνείς εκπαιδευτές, καθώς και εκπαιδευτικά workshops από εξειδικευμένους συμβούλους (πχ. νομικούς, λογιστές, marketing, επενδυτές, τραπεζικούς, κά). Ενώ αποκτούν πρόσβαση σε εν δυνάμει επενδυτές, και επαφές με ένα εκτεταμένο διεθνές και τοπικό επιχειρηματικό δίκτυο συνεργασιών του Orange Grove Athens, της Ολλανδικής Πρεσβείας και του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών.

Το Orange Grove Patras είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, προέκταση του αντίστοιχου επιτυχημένου Orange Grove στην Αθήνα (www.orangegrove.biz), με στόχο την ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και του τοπικού οικοσυστήματος νέων επιχειρήσεων στη Δυτική Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Το εγχείρημα αποτελεί πρωτοβουλία μίας τοπικής ομάδας στελεχών από το χώρο της επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ολλανδίας, το Orange Grove Athens και το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών.

Στο πρόγραμμα υποστήριξης του Orange Grove Patras μπορούν να υποβάλλουν αίτηση άτομα ή ομάδες, από 18 έως 45 ετών, έως τις 16 Οκτωβρίου (23:59) ακολουθώντας το σύνδεσμο http://bit.ly/orangegrovepatras_application.

Οι αιτήσεις θα περάσουν από διαδικασία επιλογής από επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από Έλληνες και ξένους συμβούλους. Το Orange Grove Patras δεν λαμβάνει equity ή μερίδιο επί κερδών από συμμετέχουσες ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αιτήσεων, τις προσφερόμενες υπηρεσίες του προγράμματος και το Orange Grove Patras είναι διαθέσιμες στο www.orangegrovepatras.biz και www.facebook.com/orangegrovepatras/.