Όσκαρ ντε λα Ρέντα: Η Resort Συλλογή 2019 παρουσιάστηκε σε εκδήλωση περιβαλλοντικής οργάνωσης

Όσκαρ ντε λα Ρέντα: Η Resort Συλλογή 2019 παρουσιάστηκε σε εκδήλωση περιβαλλοντικής οργάνωσης

Το «Oscar Show», όπως το αποκαλούν οι θαμώνες του, είναι η κορυφαία εκδήλωση την καλοκαιρινή περίοδο στην λίμνη Ταχό. 

Η Resort Συλλογή 2019 του οίκου Όσκαρ ντε λα Ρέντα παρουσιάστηκε στην 49η ετήσια εκδήλωση συγκέντρωσης πόρων «Save the Lake» (Σώστε τη λίμνη) για την προστασία της αλπικής λίμνης Ταχό, στα σύνορα Καλιφόρνιας και Νεβάδας.

Το «Oscar Show», όπως το αποκαλούν οι θαμώνες του είναι η κορυφαία εκδήλωση την καλοκαιρινή περίοδο στην Ταχό. Η Saks Fifth Avenue διοργανώνει την εκδήλωση από το 1969, όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Rubicon Beach στη δυτική όχθη της λίμνης από τον σχεδιαστή μόδας Bill Blass, άνευ υποδημάτων.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε αυτή την ιδιαίτερη παράδοση με την Οργάνωση Σώστε τη Λίμνη Τάχο (League to Save Lake Tahoe)», δήλωσε η Τρέισι Μάργκολις υπεύθυνη εμπορικού τμήματος της Saks Fifth Avenue. «Αυτή είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για τους πελάτες μας να βιώσουν την πολυτέλεια του οίκου Oscar de la Renta σε ένα μοναδικό φόντο».

Η οργάνωση για την προστασία της λίμνης Τάχο, γνωστή επίσης με το σύνθημα «Keep Tahoe Blue» (Κρατήστε την Τάχο Μπλε), είναι ο παλαιότερος και μεγαλύτερος μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τη διαφύλαξη του σημαντικού υγροβιότοπου. Ιδρύθηκε το 1957 και εκπαιδεύει τα μέλη της τοπικής κοινότητας σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας. Συνεργάζεται, μάλιστα, μαζί τους για την εξεύρεση λύσεων στις περιβαλλοντικές προκλήσεις της περιοχής.

Η Ελίζα Μπόλεν, θετή κόρη του εκλιπόντος σχεδιαστή, Όσκαρ ντε λα Ρέντα, που είναι και η αντιπρόεδρος πωλήσεων, μαζί με τον σύζυγός τη, Άλεξ Μπόλεν, διευθύνοντα σύμβουλο του οίκου από το 2004, ήταν παρόντες στην ετήσια εκδήλωση συνοδευόμενοι από τους σχεδιαστές Φερνάντο Γκαρσία και Λόρα Κιμ. Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν 18 εκ. δολάρια για τους σκοπούς της περιβαλλοντικής οργάνωσης, σύμφωνα με το WWD.

Φωτογραφία: WWD/ Drew Altizer