Η παγκόσμια καμπάνια της airtickets που έγινε viral στο διαδίκτυο

Η παγκόσμια καμπάνια της airtickets που έγινε viral στο διαδίκτυο

Δείτε το βίντεο της εταιρείας που έχει καταφέρει να ξεπεράσει το 1 εκατ. views στο Youtube.

H airtickets.gr , η ελληνική online ταξιδιωτική επιχείρηση, λάνσαρε πρόσφατα τη νέα της παγκόσμια διαφημιστική της καμπάνια με θέμα «a world to share», δηλαδή ο «Κόσμος είναι για να τον μοιράζεσαι». Στόχος είναι να επικοινωνήσει διεθνώς το δικό της website, www.airtickets.com, στο παγκόσμιο κοινό.

Στο διαφημιστικό σποτ, βλέπουμε για ενάμισι λεπτό, στιγμές και εικόνες από κάθε γωνιά του κόσμου, που δημιουργούν το ίδιο συναίσθημα ευφορίας και ανάτασης που έχει κάθε πραγματικό ταξίδι, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένας ταξιδιώτης, που μοιράζεται στιγμές με τους φίλους του και μας προτρέπει να κάνουμε το ίδιο.

Η καμπάνια «τρέχει» αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου όπως HΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδία, Ιαπωνία και σύντομα σε Ρωσία, Πολωνία, Τουρκία και Ιταλία.

Ο Δημήτρης Κοντογεώργος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της airtickets.gr , δήλωσε: «Μετά από 15 χρόνια που ‘ταξιδεύουμε’ την Ελλάδα, τώρα πλέον ‘ταξιδεύουμε’ και ολόκληρο τον κόσμο. Στη μεγάλη διεθνή καμπάνια επικοινωνίας που δημιουργήσαμε εκφράσαμε το πιστεύω μας : ‘a world to share’. Με αυτό θέλουμε να περάσουμε τη φιλοσοφία της εταιρείας μας, ότι δηλαδή μοιραζόμαστε τον ίδιο κόσμο στην κυριολεξία αλλά και ότι θέλουμε να τον μοιραζόμαστε και μεταφορικά, δηλαδή να δούμε τον πλανήτη που ζούμε, να γνωρίσουμε τους ανθρώπους του, να ταξιδέψουμε. H φιλοσοφία αυτή έγινε το παγκόσμιο σλόγκαν μας».

Το σποτ έχει ήδη πάνω από 1.000.000 views στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. H airtickets παρουσίασε την παγκόσμια καμπάνια της στην Αθήνα, συμμετέχοντας στο TBEX 2014, τη μεγαλύτερη διεθνή συνάντηση συντακτών και bloggers από 50 χώρες του κόσμου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε πώς ξεκίνησε την εταιρεία ο Δημήτρης Κοντογεώργος σε συνέντευξη του στο Fortune.