Περισσότερες πτήσεις προς Αθήνα, από την Austrian Airlines

Περισσότερες πτήσεις προς Αθήνα, από την Austrian Airlines

Η Ελλάδα είναι ο κορυφαίος θερινός τουριστικός προορισμός για τους Αυστριακούς.

Ανταποκρινόμενες σε μεγαλύτερη ζήτηση, με την επάνοδο της Ελλάδας ως κορυφαίου θερινού τουριστικού προορισμού των Αυστριακών, οι αυστριακές αερογραμμές (Austrian Airlines- AUA), ανακοίνωσαν σήμερα την επέκταση, από τις 29 Απριλίου 2015, του προγράμματος των πτήσεων τους Βιέννη-Αθήνα-Βιέννη κατά τέσσερις την εβδομάδα, φθάνοντας συνολικά τις ένδεκα πτήσεις εβδομαδιαίως.

Όπως αναφέρεται, επίσης, το νέο πρόγραμμα προσφέρει επιπλέον δυνατότητες ανταποκρίσεων μέσω του αεροδρομίου της Βιέννης, από την Αθήνα προς άλλους προορισμούς προς τη Δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Μόλις πριν από ένα μήνα, η δεύτερη αυστριακή αεροπορική εταιρεία, η «Niki», είχε ανακοινώσει την Αθήνα ως νέο ελληνικό προορισμό στο πρόγραμμά της, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Απρίλιο καθημερινές πτήσεις (με εξαίρεση το Σάββατο) από τη Βιέννη με αεροσκάφη τύπου Airbus A320.

Με την προσθήκη αυτή της «Niki» στο πρόγραμμα πτήσεων Βιέννη-Αθήνα-Βιέννη, αυξάνονται πλέον σε τρεις οι αεροπορικές εταιρείες που καλύπτουν σε καθημερινή βάση τη διαδρομή και ως εκ τούτου ο ανταγωνισμός, καθώς, εκτός της Austrian Airlines, υπάρχει καθημερινή αεροπορική σύνδεση των δύο πρωτευουσών και με την Aegean Airlines.