iPhone 24άρων καρατίων

iPhone 24άρων καρατίων

Καθώς πλησιάζει η έκδοση του iPhone 5S, αυξάνεται και η αγωνία για τις εκπλήξεις που μπορεί να κρύβει το νέο μοντέλο της Apple.

Μέχρι στιγμής είχαμε συνηθίσει το iPhone σε μαύρο και λευκό. Η Apple ωστόσο μοιάζει να θέλει να γιορτάσει την έκδοση του νέου iPhone 5S, δίνοντας στους «πιστούς» της την επιλογή να το αγοράσουν και σε χρυσό.

Η παρουσίαση του νέου iPhone αναμένεται στις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει μετά από δέκα περίπου ημέρες.

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν εκτός από την κλασσική μαύρη έκδοση, να διαλέξουν -σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει- ανάμεσα και σε δύο λευκές εκδόσεις, μία με ασημί και μία με χρυσή, «σαμπανιζέ» επικάλυψη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Techcrunch, το νέο μοντέλο της Apple, εκτός από την «χρυσή» έκδοση θα διαφέρει από το iPhone 5. Πιθανώς να κυκλοφορήσει και συσκευή με μνήμη 128GB, ενώ υπάρχουν φήμες πως μπορεί να περιέχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα χρησιμοποιείται για το ξεκλείδωμα της συσκευής ή για την επιβεβαίωση πληρωμής αγορών από το App Store. Εάν οι φήμες επαληθευτούν, θα πρόκειται για το πρώτο τέτοιο μοντέλο της Apple.

Διαβάστε ακόμη: Τα 11 νέα χαρακτηριστικά του iOS7 που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό