Ποια απ’ τις Καρντάσιαν βγάζει σήμερα τα περισσότερα χρήματα;

Ποια απ’ τις Καρντάσιαν βγάζει σήμερα τα περισσότερα χρήματα;
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 14: (EXCLUSIVE COVERAGE) Kim Kardashian, Khloé Kardashian , Kendall Jenner, Kylie Jenner and Kourtney Kardashian attend Apple Store Soho Presents Meet The Developers at Apple Store Soho on September 14, 2015 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/WireImage)

Η εφαρμογή τους είναι διαθέσιμη εδώ και μια εβδομάδα. Δείτε ποια είχε τα περισσότερα dowloads. 

Μπορεί η μικρότερη Καρντάσιαν να ζει στην σκιά των μεγαλύτερων αδερφών της και να προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να μαγνητίσει τα βλέμματα, φαίνεται όμως πως η «τακτική» αυτή πιάνει.

Οι συχνές αλλαγές στο στυλ της, οι δημόσιοι τσακωμοί, οι πλαστικές και οι περιστασιακές σχέσεις «απέδωσαν» για την Κάιλι Τζένερ, αφού απ’ όλες τις Καρντάσιαν εκείνη έχει τους περισσότερες χρήστες στην εφαρμογή της.

Η εφαρμογή της Τζένερ έχει 1,75 εκατ. downloads μέσα σε μια εβδομάδα, σύμφωνα με την εταιρεία στατιστικών κινητών εφαρμογών Apptopia. Η Κλόε Καρντάσιαν έχει 498.000 downloads και η Κιμ 477.000.

Οι εφαρμογές, δημιουργία της εταιρείας Whalerock βιομηχανίες, έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα και δημιούργησαν έναν « παροξυσμό».

Σκοπός ήταν οι θαυμαστές της οικογένειας Καρντάσιαν να έχουν μια «πρόσβαση» στη ζωή τους, μέσα από φωτογραφίες, βίντεο και live-streaming. Κάτι το οποίο θα απέφερε και στις ίδιες μεγάλες χρηματικές απολαβές.

Η 18χρονη Κάιλι, λοιπόν, φαίνεται πως έχει μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό κάτι που φαίνεται και social media της, όπως το Snapchat και το Instagram, όπου έχει 36.5 εακτ. followers.

Οι εφαρμογές προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή για επτά ημέρες, οπότε δεν υπήρχε μεγάλο περιθώριο να «μαζέψουν» συνδρομητές που θα είναι πρόθυμοι να πληρώσουν 3 δολάρια το μήνα για να έχουν την εφαρμογή στο κινητό τους. Τη Δευτέρα, μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδους, φάνηκαν τα πρώτα «σημάδια» επιτυχίας.

Η εφαρμογή της Κάιλι συγκέντρωσε 134.000 δολάρια, σύμφωνα με την Apptopia, σε σύγκριση με την εφαρμογή της Κλόε Καρντάσιαν, η συγκέντρωσε 25.000, ενώ ακολουθεί η Κιμ με 19.000.

Η Apptopia πιστεύει ότι η εφαρμογή της Κάιλι θα μαζέψει περισσότερες από 400.000 δολάρια σε πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα, σχεδόν τρεις φορές περισσότερα απ’ τις 150.000 δολάρια που αναμένεται να συγκεντρώσει η Κλόε.

Παρόλο που η Τζένερ μπορεί να συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε έσοδα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι όλα δικά της. Η Apple κρατάει προμήθεια 30% από τα downloads. Υπάρχει επίσης μια οικονομική συμφωνία με την Whalerock, αλλά οι όροι είναι ασαφείς.

Να υπενθυμίσουμε πως εκτός απ’ τις εφαρμογές, οι αδελφές έχουν επιμέρους ιστοσελίδες που επίσης αποφέρουν 3 εκατ. δολάρια μηνιαίως.