Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς «Black Friday» προορισμοί για τους Έλληνες

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς «Black Friday» προορισμοί για τους Έλληνες

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία που αφορούν αποκλειστικά τους ‘Ελληνες ταξιδιώτες όταν αναζητούν αεροπορικά την ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων BLACK FRIDAY 23 Νοεμβρίου!

H παγκόσμια μηχανή ταξιδίων Skyscannerτην οποία χρησιμοποιούν περισσότεροι από 70 εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο μηνιαίως, με αποκλειστικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή της αποκαλύπτει ότι ο φθηνότερος προορισμός για αεροπορικά εισιτήρια από την Ελλάδα είναι η Σόφια, με τη Νάπολη και το Βερολίνο να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, και την Πάφο και τη Ρώμη στην τέταρτη και πέμπτη θέση.

‘Οπως απεικονίζει και το γράφημα που ακολουθεί οι προορισμοί που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρήματος, δηλαδή τη μεγαλύτερη έκπτωση είναι, ξεκινώντας από την πρώτη θέση και κατεβαίνοντας στην 5η , η Κως, η Σαντορίνη, η Κέρκυρα, η Ρόδος, ενώ η Βαρκελώνη βρίσκεται στη πέμπτη θέση των προορισμών.

Σε ό,τι αφορά τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς το Λονδίνο παραμένει κυρίαρχο στην 1η θέση, η Ρώμη και το‘Αμστερνταμ ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση, το Βερολίνοστην 4η θέση και η Νέα Υόρκη στην 5η θέση για τους ‘Ελληνες ταξιδιώτες την Black Friday.

Στο κρίσιμο ερώτημα ποια είναι η καλύτερη ώρα για να βρεις φθηνά αεροπορικά και σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Skyscanner η φθηνότερη ώρα για να βρει ο ‘Ελληνας ταξιδιώτης τα φθηνότερα αεροπορικά είναι 6 το πρωί!

Οι ταξιδιωτικές τάσεις της για την Black Friday από την παγκόσμια μηχανή αναζήτησης ολοκληρώνονται με το «Δημοφιλέστερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα» την ίδια μέρα, το οποίο δεν είναι άλλο από το Ελευθέριος Βενιζέλος των Αθηνών.

“Η Black Friday είναι μια καλή ευκαιρία για κάθε ταξιδιώτη να κλείσει αεροπορικά, είτε για ένα ταξίδι αναψυχής, είτε απλά για να επιστρέψει στη βάση του” τονίζει η Lisa Tyndall, Grown Manager της Skyscanner και συνεχίζει: “Βλέποντας τα στοιχεία που προκύπτουν από το 2017 διαπιστώνουμε ότι 6 το πρωί είναι η φθηνότερη ώρα για να κλείσει ο ταξιδιώτης αεροπορικά εισιτήρια από την Ελλάδα. Φέτος δημιουργήσαμε μια ειδική σελίδα για τις προσφορές την Black Friday όπου κάθε ταξιδιώτης θα μπορεί να βρει ζωντανά τις καλύτερες προσφορές συγκεντρωμένες, ώστε να κλείσει τα φθηνότερα αεροπορικά!».

*Τα παραπάνω στοιχεία βασίζονται στην έρευνα αναζήτησης αεροπορικών για την ημέρας της «Μαύρης Παρασκευής» 23 Νοεμβρίου για το έτος 2017.