Ποιο είναι το επόμενο βήμα για τον Ρόναν Φάροου;

Ποιο είναι το επόμενο βήμα για τον Ρόναν Φάροου;
PHILADELPHIA, PA - OCTOBER 06: Activist, journalist, lawyer, Ronan Farrow attends the Forbes Under 30 Summit at Pennsylvania Convention Center on October 6, 2015 in Philadelphia, Pennsylvania. (Photo by Gilbert Carrasquillo/Getty Images)

Έχει συσσωρεύσει τις τρεις δεκαετίες της ζωής του περισσότερες περιπέτειες και επιτεύγματα απ' ό,τι θα μπορούσε κάποιος άλλος σε δύο ζωές.

Ο Ρόναν Φάροου, ο γιος της ηθοποιού Μία Φάροου και του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Γούντι Άλεν, είχε βραβευτεί με Πούλιτζερ για την αποκάλυψη του σκανδάλου Γουάινστιν, που προκάλεσε το κίνημα #MeToo κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης.

Τώρα κυκλοφόρησε ένα βιβλίο για τη φθίνουσα διπλωματική επιρροή των ΗΠΑ, και είναι μόνον 30 ετών.

Έχει συσσωρεύσει τις τρεις δεκαετίες της ζωής του περισσότερες περιπέτειες και επιτεύγματα απ’ ό,τι θα μπορούσε κάποιος άλλος σε δύο ζωές, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας The Observer.

«Φυσικά είχε ένα πλεονέκτημα. Είναι το μοναδικό βιολογικό παιδί δύο εξαιρετικά διάσημων ανθρώπων, του Γούντι Άλεν, του πιο διακεκριμένου εν ζωή Αμερικανού κινηματογραφιστή και της Μία Φάροου, χρυσού παιδιού του Χόλιγουντ, πρωταγωνίστρια πολλών ταινιών και πρώην συζύγου του Φρανκ Σινάτρα» σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Και προσθέτει: «Όταν ήταν πέντε ετών ο Ρόναν έγινε μάρτυρας του επικά πικρού χωρισμού των γονιών του, της νέας σχέσης του πατέρα του με την 22χρονη αδερφή του (υιοθετημένη κόρη της Μία Φάροου), Σουν Γι (αιτία του άγριου διαζυγίου), και των ισχυρισμών ότι ο πατέρας του κακοποίησε σεξουαλικά την επτάχρονη αδερφή του, Ντίλαν Φάροου. Η δικαστική υπόθεση και η μάχη για την επιμέλεια ήταν θέματα που πρόβαλαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο».

Φωτογραφία: Gilbert Carrasquillo/Getty Images