Πιστωτική κάρτα αντί για κέρμα πριν από τη σέντρα

Πιστωτική κάρτα αντί για κέρμα πριν από τη σέντρα

Στον φιλικό αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Άρσεναλ για το International Champions Cup, ήρθαν τα πάνω-κάτω όταν ο διαιτητής έστριψε μια πιστωτική κάρτα.

Τέλος στο παραδοσιακό στρίψιμο του κέρματος πριν από τη σέντρα ενός αγώνα, έβαλαν οι διοργανωτές του International Champions Cup στην Ινδονησία. Είθισται, πριν την έναρξη κάθε ποδοσφαιρικού αγώνα ο διαιτητής να καλεί τους αρχηγούς των δυο ομάδων στη σέντρα και να «στρίβει» ένα κέρμα, ώστε να αποφασιστεί ποιος θα έχει την πρώτη κατοχή μπάλας στον αγώνα και το ποιος θα διαλέξει σε ποια εστία θα επιτίθεται η ομάδα του.

Όμως, στον φιλικό αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Άρσεναλ για το International Champions Cup, ο διαιτητής έστριψε μια πιστωτική κάρτα. Οι δύο αρχηγοί έφτασαν στο κέντρο του γηπέδου και μια πιστωτική κάρτα αποφάσισε ποιος θα έχει τη μπάλα και ποιος θα αποφασίσει ποια εστία θα έχει η ομάδα του. Οι αρχηγοί των ομάδων είχαν μείνει άφωνοι κατά τη διάρκεια της σχετικής διαδικασίας. Οι «κανονιέρηδες» διάλεξαν κεφάλι και ήταν αυτοί που έκαναν την πρώτη σέντρα, η οποία θα τους μείνει αξέχαστη.

Μένει πλέον να δούμε αν αυτή η καινοτομία θα συνεχιστεί η ήταν μια «έμπνευση» της στιγμής.