Πλέον θα μπορείτε να αγοράσετε αυτοκίνητο και από την Amazon

Πλέον θα μπορείτε να αγοράσετε αυτοκίνητο και από την Amazon
Amazon, the US e-commerce and cloud computing giant is said to hire 1,000 people in Poland. The company already hires almost 5,000 people in Poland and has service centers in Gdansk, Wroclaw and Poznan ON 14 April 2016. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto via Getty Images)

Ο τεχνολογικός κολοσσός προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα εύρεσης ενός οχήματος στην καλύτερη τιμή.

Η Amazon ανακοίνωσε την Πέμπτη την έναρξη του Amazon Vehicles, ενός portal αναζήτησης αυτοκινήτων. Πρόκειται για επέκταση του καταστήματος Amazon Automotive.

Όπως σε κάθε προϊόν έτσι και στο Amazon Vehicles, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διαβάζουν κριτικές πελατών για νέα και παλιά μοντέλα, να βλέπουν φωτογραφίες και βίντεο, να ενημερώνονται για τις προδιαγραφές αλλά και να συλλέγουν πληροφορίες για εξαρτήματα και αξεσουάρ, τόνισε η εταιρία στην ανακοίνωσή της.

Εκτός από τη δυνατότητα αγοράς αυτοκινήτου, στα χαρακτηριστικά της νέας υπηρεσίας περιλαμβάνονται οι σελίδες με λεπτομέρειες για χιλιάδες μοντέλα, όπου μπορούν οι επισκέπτες να ενημερωθούν σχετικά με τα είδη κινητήρων και άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά, τη δυνατότητα ανάγνωσης αξιολογήσεων, αλλά και επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες.