Πολυτέλεια επί τροχών

Πολυτέλεια επί τροχών

Μπορείτε να το διαπιστώσετε με μια επίσκεψή σας στο FordStore που λειτουργεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η νέα σειρά Ford Vignale προσφέρει ένα διαχρονικό συνδυασμό που ορίζει τη σύγχρονη πολυτέλεια: υλικά ανώτερης ποιότητας που συνδυάζονται αρμόνικα μεταξύ τους χάρη στην κορυφαία κατασκευή.

Ξεκινώντας από το νέο και επιβλητικό Ford Mondeo Vignale, η σειρά Ford Vignale ενσαρκώνει με ιδανικό τρόπο τη φιλοσοφία της Ford στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων, δημιουργώντας μια εμπειρία κορυφαίας ποιότητας από κάθε άποψη.

Πολυάριθμες και αποκλειστικές είναι οι υπηρεσίες που συνοδεύουν τη νέα σειρά των πολυτελών αυτοκινήτων της Ford:

• Πολυτέλεια στο εσωτερικό
Τα χειροποίητα δερμάτινα καθίσματα του Ford Mondeo Vignale διαθέτουν ένα κομψό καπιτονέ φινίρισμα σε σχήμα ρόμβου. Η εξαγωνική καπιτονέ ραφή στην ίδια απόχρωση χρησιμοποιείται επίσης και στα δερμάτινα μπράτσα των καθισμάτων που διαθέτουν εξαιρετικά απαλή υφή. Η σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από διάφορα κομμάτια επίπλωσης, όπως πολυτελείς καναπέδες με κομψές και μοντέρνες γραμμές.

• Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά
Στον κόσμο του Ford Vignale, κάθε λεπτομέρεια λαμβάνει ξεχωριστή σημασία. Η ακρίβεια και η προσοχή στη λεπτομέρεια χαρακτηρίζουν τόσο το εσωτερικό, όσο και το εξωτερικό του πολυτελούς Ford Mondeo Vignale. Τα φινιρίσματα από χρώμιο δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας , η οποία δεν περνά απαρατήρητη. Η πλήρως ανανεωμένη πρόσοψη του Ford Mondeo Vignale περιλαμβάνει κομψή μάσκα στο χρώμα του χρωμίου, ενώ αυτή η χαρακτηριστική έμφαση στις λεπτομέρειες αναδεικνύεται και στον ειδικά σχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα, με διακοσμητικά στοιχεία από χρώμιο και προβολείς ομίχλης LED. Λεπτομέρειες από χρώμιο βρίσκουμε επίσης και στα χερούλια κάθε πόρτας, αλλά και στους πλαϊνούς καθρέφτες. Τέλος, οι ζάντες ελαφρού κράματος 18 ή 19 ιντσών προσθέτουν μια τελική πινελιά που συμπληρώνει τέλεια το συνολικό πακέτο.

• Τεχνολογική υπεροχή
Το Ford Mondeo Vignale είναι εφοδιασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε να σας παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια. Εκτός από την τεχνολογία εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, το σύστημα Ford SYNC 2 με φωνητικό έλεγχο και οθόνη αφής 8’’ σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις, να διαβάζετε μηνύματα κειμένου και να πλοηγείστε μόνο με τη φωνή σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε απλώς «Πεινάω» και το σύστημα πλοήγησης θα εμφανίσει τα πλησιέστερα εστιατόρια, σαν να είναι ο προσωπικός σας οδηγός! Το προηγμένο σύστημα ενεργής εξάλειψης θορύβου (Active Noise Cancellation) και τα διπλά κρύσταλλα εξασφαλίζουν πάντα απόλυτη ησυχία στο εσωτερικό της καμπίνας. Εσείς μπορείτε να τα απολαύσετε όλα αυτά από το εξαιρετικά άνετο θερμαινόμενο κάθισμά σας, το οποίο ρυθμίζεται με δέκα διαφορετικούς τρόπους και περιλαμβάνει λειτουργίες απομνημόνευσης των ρυθμίσεων.

1/4

• Εξατομικευμένη και Άμεση Εξυπηρέτηση

Δωρεάν πλύσιμο αυτοκινήτου:
Σε όλη τη διάρκεια κτήσης του αυτοκινήτου σας μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν πλύσιμο, για να εξοικονομείτε χρόνο και να απολαμβάνετε πάντα το πανέμορφο Ford Vignale σας καθαρό και αστραφτερό, όπως ακριβώς του αξίζει.

Παραλαβή και παράδοση:
Η συντήρηση του αυτοκινήτου σας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Αναλαμβάνουμε την παραλαβή του, ολοκληρώνουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε να βρίσκεται πάντα σε τέλεια κατάσταση και σας το επιστρέφουμε. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Απλώς να απολαύσετε ανεμπόδιστα την οδηγική εμπειρία του πολυτελούς Ford Mondeo Vignale

Premium Valet:
Ο καθαρισμός του αυτοκινήτου σας μπορεί να συνδυαστεί με την υπηρεσία καλλωπισμού Premium Valet. Πιο συγκεκριμένα, παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητό σας, το καθαρίζουμε, το περιποιούμαστε μέχρι και το τελευταίο εκατοστό και το επιστρέφουμε στο σπίτι ή στο γραφείο σας σαν να ήταν η πρώτη φορά που το παραλάβατε.

Vignale OneCall:
Με μια απλή κλήση σε ένα μοναδικό αριθμό τηλεφώνου, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο ειδικευμένο προσωπικό υποστήριξης Vignale, 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. Ζητήστε οδική βοήθεια, κλείστε ραντεβού για να επισκεφθείτε το FordStore, διαχειριστείτε τις κρατήσεις υπηρεσιών και λάβετε απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις ή απορίες σας.

Αν πιστεύετε και εσείς ότι ο συνδυασμός διαχρονικής ποιότητας και υπηρεσιών εξοικονόμησης χρόνου, που προτείνει η σειρά Ford Vignale, είναι η ιδανική προσέγγιση για τη βελτίωση του τρόπου ζωής ενός σύγχρονου οδηγού, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Σαλόνι Vignale που βρίσκεται εντός του πρότυπου εκθεσιακού χώρου FordStore που λειτουργεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 574.

Δείτε περισσότερα για τη νέα πολυτελή σειρά αυτοκινήτων της Ford εδώ  https://vignale.ford.gr/el-GR/