Πολίτες μαζεύουν υπογραφές στο διαδίκτυο για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ

Πολίτες μαζεύουν υπογραφές στο διαδίκτυο για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ

Το ψήφισμα ανέβηκε στο ίντερνετ με τη γνωστή μορφή συλλογής υπογραφών avaaz.

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε οριακό σημείο και το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος είναι ανοιχτό, πολίτες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συλλογή υπογραφών υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ. Το ψήφισμα ανέβηκε στο διαδίκτυο με τη γνωστή μορφή συλλογής υπογραφών avaaz και με γενικό τίτλο «Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ε.Ε και στο ευρώ».

Το ψήφισμα και η συλλογή υπογραφών γίνεται στον ακόλουθο σύνδεσμο https://secure.avaaz.org/el/petition/Alexi_Tsipra_Prothypoyrgo_tis_Elladas_I_Ellada_prepei_na_meinei_stin_EE_kai_sto_EYRO/?preview=live

Στη σελίδα αναφέρεται:

Γιατί είναι σημαντικό;

Είμαστε μία ομάδα πολιτών που εκπροσωπούμε την «αποστομωμένη» πλειοψηφία και θέλουμε να αντιδράσουμε στην συνεχή προσπάθεια όσων δηλητηριάζουν τις σχέσεις της Ελλάδας με τους εταίρους μας.

Δεν θέλουμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια μπροστά στον καταιγισμό προπαγάνδας, ψευδολογίας και κατασυκοφάντησης των δεσμών μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΓΙΑΤΙ ΤO ΚΑΝΟΥΜΕ Οι δεσμοί μας με την Ε.Ε. είναι πρωτίστως πολιτισμικοί. Δεν έχουμε την δύναμη να αντιδράσουμε οργανωμένα καθώς δεν είμαστε πολιτικό κόμμα. Η κίνησή μας είναι αυθόρμητη και ενωθήκαμε προερχόμενοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ε.Ε.

Θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν με ειρήνη και προκοπή.

Προς το παρόν χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο. Είμαστε ανοιχτοί στη συμμετοχή όσων αισθάνονται προσβολή, ανασφάλεια και φόβο από τις διαρκείς, αντιφατικές και ανεύθυνες ενέργειες υπουργών και στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.