Πώς είναι η ζωή του Χάρβεϊ Γουάινστιν σήμερα;

Πώς είναι η ζωή του Χάρβεϊ Γουάινστιν σήμερα;

Ο ίδιος έχει εγκαταλείψει το Χόλιγουντ, αλλά όχι την πολυτελή ζωή.

του Chris Morris

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας (και της κριτικής) όταν άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των κατηγοριών εναντίον του για πολλαπλές περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ίδιος έχει εγκαταλείψει την πολυτελή ζωή του.

Σε εκτενή αναφορά τους στην τωρινή ζωή του μεγιστάνα του κινηματογράφου, οι Los Angeles Times επισημαίνουν ότι ο Γουάινστιν έχει φύγει από το Χόλυγουντ και ζει στην Αριζόνα. Εκεί διαμένει σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών κοντά στο Σκότσντεϊλ και δουλεύει μαζί με ειδικούς συμβούλους (life coaches).

Σύμφωνα με τους Times, το σπίτι του Γουάινστιν βρίσκεται στο συγκρότημα The Optima Sonoran Village και διαθέτει πισίνα εσωτερικού χώρου, εγκαταστάσεις υπνοθεραπείας, σπα, και θυρωρό.

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γουάινστιν νοσηλεύτηκε σε κλινική θεραπείας του εθισμού στο σεξ, η οποία βρίσκεται περίπου μία ώρα έξω από το Φοίνιξ.

Η εμπειρία του Γουάινστιν με τις δημόσιες εμφανίσεις του δεν ήταν και πολύ ευχάριστη. Τον Ιανουάριο, ένας άγνωστος τού έριξε μια σφαλιάρα σε εστιατόριο που βρίσκεται σε θέρετρο, η διαμονή στο οποίο κοστίζει ως και 3.900 δολάρια τη βραδιά. Και τον περασμένο Νοέμβριο κυκλοφόρησε φωτογραφία του όπου φοράει μια ξανθιά περούκα για να μην τον αναγνωρίζουν, ενώ τρώει έξω με παρέα.

Παρόλο που ο «λογαριασμός» τον οποίο καλείται να πληρώσει ο Γουάινστιν είναι μεγάλος, δεν θα λέγαμε ότι ο Γουάινστιν είναι ακριβώς …φτωχαδάκι. Πρόσφατα πούλησε ένα ακίνητο στο Hamptons για 10 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στις αρχές του μήνα πούλησε και άλλα δύο περιουσιακά του στοιχεία στο Κονέκτικατ για 16 εκατομμύρια δολάρια.