Πώς θα σας φαινόταν μια θέση προσωπικού βοηθού ενός δισεκατομμυριούχου σε εξωτικό νησί;

Πώς θα σας φαινόταν μια θέση προσωπικού βοηθού ενός δισεκατομμυριούχου σε εξωτικό νησί;

Εάν ενδιαφέρεστε μπορείτε να κάνετε αίτηση στη σελίδα της Virgin στο LinkedIn.

 

Η Virgin έχει μια ερώτηση για εσάς: «Ποιος είναι για μια φανταστική δουλειά στο νησί Necker;».

Σε μια αγγελία εργασίας που δημοσιεύτηκε στο LinkedIn την περασμένη Παρασκευή, η Virgin αναζητεί έναν προσωπικό διοικητικό βοηθό για το ιδιωτικό νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Ο τυχερός υποψήφιος θα καταλάβει τη θέση αυτή, η οποία περιλαμβάνει και τις ευθύνες του προσωπικού βοηθού του Κένι Τζόουνς, διαχειριστή της λειτουργίας του νησιού.

Όλα αυτά ακούγονται πολύ ωραία για να είναι αληθινά; Η περιγραφή της αγγελίας αναφέρει ότι η θέση αυτή «δεν είναι για όλους (παρά την ηλιοφάνεια)», καθώς αποτελεί έναν πολύ απαιτητικό ρόλο.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει «φανταστικές οργανωτικές και διαχειριστικές ικανότητες». Και συνεχίζει: «Αλλά η προσωπικότητά σας είναι το ίδιο σημαντική. Εκτός από τα τυπικά οργανωτικά προσόντα, αναζητούμε έναν φιλόδοξο, ανοιχτό και ενθουσιώδη υποψήφιο ο οποίος μπορεί να αντεπεξέλθει και στις ανάγκες για διακρητικότητα και εχεμύθεια».

Το νησί Necker υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές από τον τυφώνα Ίρμα το περασμένο έτος. Ο Μπράνσον ξεκίνησε την ανοικοδόμησή του ενώ αναμένεται να λειτουργήσει ξανά τον Οκτώβριο του 2018.

Η αγγελία ζητά από τους υποψηφίους να αποστείλουν το βιογραφικό τους και ένα μικρό βίντεο στο οποίο θα εξηγούν γιατί είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση.

Όποιος ενδιαφέρεται για μια θέση εργασίας μακριά από την πόλη και τα κλειστά γραφεία, ας βιαστεί. Η αγγελία κλείνει το ερχόμενο Σάββατο.