Πόσοι είναι τελικά οι κληρονόμοι του Prince;

Πόσοι είναι τελικά οι κληρονόμοι του Prince;
Photo:

Η περιουσία του «πρίγκιπα της pop» αγγίζει περίπου τα 300 εκατ. δολάρια.

Πάνω από 20 άτομα ισχυρίζονται ότι είχαν οικογενειακούς δεσμούς με τον πρίγκιπα της pop, Prince, με στόχο να αποκομίσουν ένα μέρος της περιουσίας του, η οποία εκτιμάται στα 300 εκατ. δολάρια.

Ο διάσημος μουσικός δυστυχώς απεβίωσε χωρίς να αφήσει διαθήκη και για το λόγο αυτό, η αδερφή του Tyka Nelson κατέθεσε στο δικαστήριο της Μινεσότα τα έγγραφα της περιουσίας του, προκειμένου η ίδια και τα υπόλοιπα πέντε αδέρφια της να θεωρηθούν ως κληρονόμοι του. Σύμφωνα με το Reuters, η περιουσία του Prince θα κατανεμηθεί σε όλα τα αδέρφια του.

Όμως, όπως αναφέρει δημοσίευμα του USA Today, υπάρχουν πολλοί οι οποίοι έχουν καταθέσει αίτηση στο δικαστήριο για να λάβουν μερίδιο της περιουσίας του pop τραγουδιστή, ισχυρίζοντας ότι είναι συγγενείς του.

Πιο συγκεκριμένα, τρία άτομα υποστηρίζουν ότι είναι ετεροθαλή αδέρφια του Prince και μάλιστα οι δυο εξ αυτών τονίζουν ότι έχουν τον ίδιο πατέρα, τον John Nelson, ενώ άλλοι τρεις δηλώνουν ότι είναι παιδιά του διάσημου καλλιτέχνη.

Σημειώνεται ότι η επόμενη ακροαματική διαδικασία σχετικά με την περιουσία του Prince έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουνίου.