Πόσο χρόνο περνάς στο Facebook; Τώρα μπορείς να μάθεις

Πόσο χρόνο περνάς στο Facebook; Τώρα μπορείς να μάθεις

Το κοινωνικό μέσο κυκλοφόρησε ένα νέο χαρακτηριστικό που παρακολουθεί και ενημερώνει τους χρήστες πόσο χρόνο ξοδεύουν στην εφαρμογή τους.

Το Facebook κυκλοφόρησε ένα νέο χαρακτηριστικό που παρακολουθεί και ενημερώνει τους χρήστες πόσο χρόνο ξοδεύουν στην εφαρμογή τους, σύμφωνα με το TechCrunch.

Αλλά εάν το νέο αυτό εργαλείο σας φαίνεται κάπως παλιό, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει κυκλοφορήσει σχεδόν τέσσερις μήνες από τη στιγμή που το ανακοίνωσε το κοινωνικό μέσο.

Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία παρουσίασε έναν «ανιχνευτή χρόνου» και για το Instagram.

«Θέλουμε ο χρόνος που ξοδεύουν οι άνθρωποι στο Facebook και το Instagram να είναι εκ προθέσεως, θετικό και εμπνευσμένο», δήλωσε το Facebook στην ιστοσελίδα του.

Η νέα λειτουργία του Facebook, εκτός από το να ενημερώνει τους χρήστες πόσο χρόνο ξοδεύουν, τους προσφέρει τη δυνατότητα να θέτουν ένα συγκεκριμένο χρόνο που θέλουν οι ίδιοι να περνούν στο διάσημο κοινωνικό μέσο. Παρόλο που η εφαρμογή δεν θα σταματήσει να λειτουργεί, όταν οι χρήστες φτάσουν σε αυτό το ανώτατο όριο, το Facebook θα τους στείλει ένα αναδυόμενο παράθυρο, δίνοντάς του τη δυνατότητα να γνωρίζουν πότε έχουν φτάσει στο προβλεπόμενο όριο.

Το TechCrunch σημειώνει ότι αυτή η λειτουργία, την οποία μπορούν να βρουν οι χρήστες, πατώντας στην καρτέλα «Περισσότερα», στη συνέχεια επιλογή «Ρυθμίσεις & Απόρρητο» και τέλος την επιλογή «Η ώρα σας στο Facebook», είναι διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή του Facebook στα κινητά.