Πόσο θα σας κοστίσει να διανυκτερεύσετε στο καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου

Πόσο θα σας κοστίσει να διανυκτερεύσετε στο καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου

Το πολυτελές ξενοδοχείο Viroth's στην Καμπότζη βρέθηκε στην κορυφή της λίστας για τη φετινή χρονιά.

Τα ξενοδοχεία είναι ένα ακριβό κομμάτι των διακοπών, ωστόσο υπάρχουν κάποιες καλές ειδήσεις για τους υποψήφιους ταξιδιώτες: Μία διανυκτεύρεση σε ένα ξενοδοχείο που κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο θα σας κοστίσει λίγο περισσότερο από 100 δολάρια.

Το TripAdvisor μόλις κυκλοφόρησε τα ετήσια Βραβεία Traveller’s Choice Awards και το πολυτελές ξενοδοχείο Viroth’s στην Καμπότζη βρέθηκε στην κορυφή της λίστας για τη φετινή χρονιά. Η διαμονή σε αυτό το γραφικό κατάλυμμα θα σας κοστίσει περίπου 108 δολάρια τη βραδιά τον Σεπτέμριο, ενώ κατά τη διάρκεια άλλων μηνώνν, τα δωμάτια κατά μέσο όρο αγγίζουν ακόμη και τα 20 δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία του TripAdvisor.

Βρίσκεται στο βόρειο-κεντρικό τμήμα της χώρας στο Siem Reap, το Viroth’s Hotel διαθέτει πισίνα, νόστιμο φαγητό και εξαιρετική εξυπηρέτηση, σύμφωνα με τους ταξιδιώτες. Ακόμη, φιλοξενεί 35 δωμάτια, ένα πλήρες σπα, καθώς και πολυτελή αυτοκίνητα Mercedes για να σας μεταφερθείτε από και προς το αεροδρόμιο. Περιλαμβάνει επίσης δωρεάν Wi-Fi, κλιματισμό και δωρεάν πρωινό.

Stay with us and explore surrounding at Viroth’s Hotel !

A post shared by Viroth’s Hotel (@viroths_hotel) on

«Είμαι τόσο υπερήφανος για την ομάδα μας και το γεγονός ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας του TripAdvsisor με τα καλύτερα στον κόσμο αποτελεί ένα τεράστιο επίτευγμα για εμάς», δήλωσε ο Fabien Martial, συνιδιοκτήτης του ξενοδοχείου. στην HuffPost, προσθέτοντας ότι «ελπίζει ότι αυτό το βραβείο να ενθαρρύνει περαιτέρω όλους τους υπαλλήλους να προσφέρουν το καλύτερο στους καλεσμένους».

Από την πλευρά της, η TripAdvisor σημείωσε ότι οι νικητές των βραβείων καθορίζονται με βάση τα εκατομμύρια σχόλια των επισκεπτών στην ιστοσελίδα ταξιδίων κάθε χρόνο, ενώ φέτος ανέλυσε περισσότερα από 8.000 ακίνητα σε 94 χώρες για να υπολογίσει τους νικητές.