Πού θα ανοίξουν τα νέα καταστήματα του Ομίλου Calin

Πού θα ανοίξουν τα νέα καταστήματα του Ομίλου Calin

Ο Ιωσήφ Κολλάρος αποκαλύπτει τα σημεία στα οποία επεκτείνονται τα brands Calzedonia, TEZENIS και Falconeri.

 

Επεκτατική πολιτική εφαρμόζει ο Όμιλος Calin στην ελληνική αγορά καθώς αναπτύσσει το δίκτυό του στις μεγάλες επαρχιακές πόλεις με επενδύσεις, οι οποίες την τρέχουσα χρονιά αναμένεται να ξεπεράσουν τις 800.000 ευρώ.

Όπως αποκάλυψε στο fortunegreece.com, ο Πρόεδρος του Ομίλου Calin, Ιωσήφ Κολλάρος, από το Μάρτιο και μετά η διοίκηση σχεδιάζει να ανοίξει τέσσερα νέα καταστήματα Tezenis σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα και Αθήνα, στην περιοχή του Χαλανδρίου, κάθε ένα από τα οποία θα κοστίσει 200.000 ευρώ, ενώ σχεδιάζεται και το άνοιγμα ενός ακόμη καταστήματος Falconeri, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα δύο νέα που υποδέχτηκαν το καταναλωτικό κοινό μέσα στο 2018.

Σε ότι αφορά το κατάστημα της Tezenis στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην οδό Τσιμισκή. Αξίζει να σημειωθεί πως και στο παρελθόν είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον   για τη δημιουργία καταστήματος της ιταλικής φίρμας στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, τότε δεν είχε τελεσφορήσει.

«Δεν μπορούμε να μην προχωρήσουμε στην υλοποίηση του επενδυτικού μας πλάνου ακόμη και σε περίπτωση που γίνουν εκλογές. Οποιοδήποτε και να είναι το αποτέλεσμα δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο οικονομικό περιβάλλον. Αυτό όμως που πρέπει να αλλάξει άμεσα είναι οι υψηλοί φόροι που αποτρέπουν τους επενδυτές να τοποθετηθούν», αναφέρει ο κ. Κολλάρος.

Υπενθυμίζει πως την τελευταία δεκαετία ο όμιλος Calin δεν έχει σταματήσει τις επενδύσεις. Μέσα στην κρίση άνοιξε πάνω από 30 νέα καταστήματα και αύξησε τον αριθμό των εργαζομένων, από 270 που ήταν το 2009 σε 600 σήμερα. Ο κ. Κολλάρος εκτιμά πως το 2019 θα είναι μια εξίσου καλή χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία της προηγούμενης χρονιάς.

Το 2018 έτρεξε με ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 8% και κλείνει με άνοδο 6% στα κέρδη και 3% στον τζίρο.

Δείτε ακόμη: Βίντεο: Οι επικεφαλής των Αττικά Πολυκαταστήματα A.E. και Calin A.E. μιλούν αποκλειστικά στο Fortune