Πού θα ταξιδέψουν φέτος την Καθαρά Δευτέρα οι Έλληνες

Πού θα ταξιδέψουν φέτος την Καθαρά Δευτέρα οι Έλληνες
Κόσμος επισκέπτεται και διασκεδάζει στο Πάρκο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος τελευταία Κυριακή της Απόκριας , 18 Φεβρουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Δείτε ποιοί είναι οι πιο περιζήτητοι προορισμοί των Ελλήνων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με τη Skyscanner.

Διανύουμε ένα από τα πιο δημοφιλή τριήμερα της χρονιάς και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλησαν να αποδράσουν είτε στο εξωτερικό, είτε στην Ελλάδα για να γιορτάσουν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα.

Σύμφωνα με έρευνα της Skyscanner για τις αναζητήσεις πτήσεων που πραγματοποιήθηκαν τους πρώτους μήνες του 2018 και αφορούν πτήσεις μετ’ επιστροφής το διάστημα 16 με 19 Φεβρουαρίου, φέτος οι περισσότεροι Έλληνες επέλεξαν να παραμείνουν στη χώρα τους προκειμένου να γιορτάσουν το εορταστικό αυτό τριήμερο.

Σχετικά με τις χώρες που αναζήτησαν οι Έλληνες για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ελλάδα, στη συνέχεια ακολουθεί η Ιταλία και στην τρίτη θέση η Γερμανία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν και για το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και για την Ολλανδία.

Οι πιο περιζήτητες πόλεις για την Καθαρά Δευτέρα

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας της Skyscanner, πρώτη επιλογή των Ελλήνων, όσον αφορά τις πόλεις που αναζήτησαν για το διάστημα 16 με 19 Φεβρουαρίου, αποτελεί η Αθήνα, στη συνέχεια η Θεσσαλονίκη και στην τρίτη θέση βρίσκεται η Κρήτη. Την πρώτη πεντάδα της κατάταξης συμπληρώνει η Ρώμη (4η θέση) και το Λονδίνο (5η θέση).