Power Rangers – Η μεγάλη επιστροφή

Power Rangers – Η μεγάλη επιστροφή

Η ταινία αναφέρεται στις ιστορίες μυστηρίου των πέντε δύσκολων εφήβων και στη μεταμόρφωσή τους σε σούπερ ήρωες. Πόσο στοίχισε η παραγωγή; 

Η τελευταία ταινία της παιδικής τηλεοπτικής σειράς Power Rangers προβλήθηκε σε παγκόσμια πρεμιέρα χθες βράδυ Λος Άντζελες.

Σε σκηνοθεσία Ντιν Ισραέλιτ, η ταινία αναφέρεται στις ιστορίες μυστηρίου των πέντε δύσκολων εφήβων και στη μεταμόρφωσή τους σε σούπερ ήρωες

“Είναι σαν οδηγίες χρήσης για το πώς να γίνεις Power Ranger  γιατί ακολουθείς μέχρι τέλους το ταξίδι των παιδιών, αυτών των δύσκολων μικρών παιδιών και πώς αυτά γίνονται υπερήρωες” δήλωσε ο ηθοποιός Λούντι Λιν που υποδύεται τον Μαύρο Ranger.

Όπως στην τηλεοπτική σειρά, η αποστολή των Ρέιντζερς είναι να σταματήσουν την κακιά μάγισσα Ρίτα Ρεπούλσα, την οποία υποδύεται στην κινηματογραφική διασκευή η Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Μπανκς. “Είναι σκληρή δουλειά. Θα πω όμως ότι ήταν πράγματι διασκεδαστικό να ουρλιάζω στον οποιονδήποτε. Είναι διασκεδαστικό να νιώθεις ανίκητη”, δήλωσε η 43χρονη ηθοποιός.

Η τηλεοπτική σειρά που άρχισε το 1993 με το επεισόδιο Mighty Morphin Power Rangers, τώρα διανύει την 24η σεζόν της και είναι μια από τις μακροβιότερες παιδικές σειρές δράσης στην ιστορία της τηλεόρασης. Στη σειρά αυτή βασίστηκαν τρεις ταινίες μεγάλου μήκους με πιο πρόσφατη, τη “Saban’s Power Rangers” που θα αρχίσει να προβάλλεται από αύριο στις αμερικανικές αίθουσες.

Τα γυρίσματα στοίχισαν 105 εκατομμύρια δολάρια.