Πράγματα που μπορείς να κάνεις για να παραμείνεις σε summer mood

Πράγματα που μπορείς να κάνεις για να παραμείνεις σε summer mood

Αυτή τη φορά γύρισε πίσω από τις διακοπές με στόχο να διατηρήσεις τις μικρές χαρές των ανέμελων στιγμών που έζησες το καλοκαίρι.

Η επιστροφή πίσω στην καθημερινότητα για τους περισσότερους έχει ξεκινήσει. Ωστόσο ακόμα βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή διάθεση αναπολώντας όλες τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές που ζήσαμε.

Πολλές φορές στις διακοπές κάνουμε μικρά, όμορφα πράγματα τα οποία ξεχνάμε επιστρέφοντας πίσω στην πόλη-αν και δώσαμε όρκο πως θα τα τηρήσουμε. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μας. Και όταν κάτι θέλουμε πολύ το κάνουμε πραγματικότητα.

Θα μου πεις στις διακοπές η καθημερινότητα είναι διαφορετική αφού έχεις αφήσει πίσω τα επαγγελματικά deadlines, το διάβασμα των παιδιών και τις δουλειές του σπιτιού. Εγώ θα επιμείνω πως όταν κάτι το θέλουμε τόσο μα τόσο πολύ βρίσκουμε το χρόνο να το εντάξουμε στο απαιτητικό πρόγραμμα της ημέρας.

Αυτή την φορά γύρισε πίσω από τις διακοπές με την επιθυμία να βάλεις ως στόχο να διατηρήσεις τις μικρές χαρές των ανέμελων στιγμών που έζησες στο νησί ή το εξοχικό σου. Αλλάζοντας τις σκέψεις σας, αλλάζετε τις συνήθειες σας.

Τα 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να παραμείνεις σε summer mood είναι:

  • Ετοίμασε πρωινό για την οικογένεια σου: σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το να το βρίσκεις έτοιμο, αλλά μπορείς να βάλεις ψωμί με μαρμελάδα, γαλλικό καφέ, αυγά και τοστ που δεν θα σου πάρουν πολύ χρόνο. Κάθισε στη βεράντα σου απολαμβάνοντας το πρωινό σου λίγο πριν πας στη δουλειά σου και θα δεις πόσο διαφορετική θα είναι η διάθεση σου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Solife.gr