Πρόεδρος του «Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» ο Γιώργος Κιμούλης

Πρόεδρος του «Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» ο Γιώργος Κιμούλης
(Ξένη Δημοσίευση) Ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία με την Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών προς την Ελλάδα και το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, με θέμα «Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος – Ελλάδα – Κατοχή – Αντίσταση: Ιστορική μνήμη - Διεκδίκηση - Δικαίωση». Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος μέλη του υπουργικού συμβουλίου, βουλευτές, οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων, περισσότεροι από εξήντα πρέσβεις, εκπρόσωποι πρεσβειών και ακόλουθοι άμυνας, καθώς επίσης και αντιστασιακοί στους οποίους επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες. Τρίτη 28 Απριλίου 2015. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ /STR

Ποιοι απαρτίζουν το επταμελές διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος.

Ο Γιώργος Κιμούλης αναλαμβάνει πρόεδρος στο επταμελές διοικητικό συμβούλιο του «Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Τα μέλη του νέου ΔΣ ορίστηκαν από το Εληνικό Δημόσιο. Ένα από τα μέλη ορίσθηκε καθ’ υπόδειξη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) και ένα καθ’ υπόδειξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ), ενώ ως μέλος ορίσθηκε, ex officio, και ο δήμαρχος Καλλιθέας Αττικής.

Τα μέλη αυτά ορίσθηκαν, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 3 παρ. 2.4 του ν. 3785/2009 (Α΄ 138), από το Ελληνικό Δημόσιο. Ένα από τα μέλη ορίσθηκε καθ’ υπόδειξη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) και ένα καθ’ υπόδειξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ), ενώ ως μέλος ορίσθηκε, ex officio, και ο δήμαρχος Καλλιθέας Αττικής.

Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Κ.Π.Ι.Σ.Ν. Α.Ε. είναι τα εξής: Γιώργος Κιμούλης, πρόεδρος, Νίκος Μανωλόπουλος, διευθύνων σύμβουλος και μέλη οι Ματίνα Στέα, Ανδρέας Νοταράς, Δημήτρης Κάρναβος (δήμαρχος Καλλιθέας), Γιώργος Κουμεντάκης (εκπρόσωπος Εθνικής Λυρικής Σκηνής), Δημήτρης Δημητρόπουλος (εκπρόσωπος Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδας).