Πρωινό με τη… Microsoft

Πρωινό με τη… Microsoft

Μια ιδιαίτερη συνάντηση των εκπροσώπων των ελληνικών digital media agencies και top brands.

Στις 4 Νοεμβρίου 2015, η Thinkdigital διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά εκδήλωση με τίτλο «Πρωινό με τη Microsoft». Μια επιτυχημένη συνεύρεση στελεχών από όλα τα ελληνικά digital media agencies και τα top brands, όπου οι καλεσμένοι παρακολούθησαν, συζήτησαν και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τάσεις στο διαδικτυακό marketing, μέσα από τις διαφημιστικές λύσεις που προσφέρει η Microsoft σε αποκλειστική συνεργασία με την Thinkdigital στην ελληνική, αλλά και διεθνή αγορά.

Το συγκεκριμένο event, μεταξύ άλλων, προσέφερε σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με τις διαφημιστικές λύσεις της Microsoft για το Multiscreen Advertisement και πως αυτό επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες καταναλώνουν διαφημιστικά μηνύματα. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τα τελευταία νέα και δυνατότητες προβολής για ένα από τα μεγαλύτερα portals της ελληνικής αγοράς, το msn.gr, και τέλος, εξειδικευμένες διαφημιστικές λύσεις αναφορικά με τη δυνατότητα διαφήμισης μέσα από behavioral και audience στοχεύσεις.

Ο Κος Μάκης Θέμελης, οικοδεσπότης του event και Γενικός Διευθυντής της Thinkdigital, φιλοξένησε τον Managing Director της Microsoft Advertising για την Κεντρική-Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική, Κο Bela Papp, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στο χώρο του digital marketing, μέσα από το Multiscreen Advertisement. Παράλληλα, η εκδήλωση συμπληρώθηκε από ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις της Κας Δήμητρας Λέτσα, Επικεφαλής του MSN & των MSN Apps για την Ελλάδα και τις Σκανδιναβικές Χώρες, καθώς και της Κας Μαριέφης Τρανοπούλου, Επικεφαλής του Τμήματος Agency Sales της Thinkdigital.

«Η αποκλειστική εμπορική αντιπροσώπευση στην ελληνική και διεθνή αγορά των διαφημιστικών προτάσεων της Microsoft, αποτελεί στρατηγικό παράγοντα ανάπτυξης, αλλά και σημείο αναφοράς για την έως τώρα επιτυχημένη πορεία της Thinkdigital ως διεθνές digital sales house», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής της Thinkdigital, Κος Μάκης Θέμελης.