Προπηλάκισαν τον Πάνο Καμμένο στο Κερατσίνι

Προπηλάκισαν τον Πάνο Καμμένο στο Κερατσίνι

«Δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε» απαντούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Επίθεση δέχτηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από 20 άτομα στη συμβολή των οδών Σαλαμίνας και Παν. Τσαλδάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεντρωμένοι πολίτες, αφού παρεμπόδισαν τον κ. Καμμένο να βγει από το αυτοκίνητό του, στη συνέχεια του επιτέθηκαν φραστικά, αλλά και σωματικά.  Τόσο ο κ. Καμμένος, όσο και άτομα της προσωπικής του φρουράς, προπηλακίστηκαν καθ΄οδόν για τον τόπο της αντιφασιστικής συγκέντρωσης, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ να αποχωρήσει με δίκυκλο από το προσωπικό ασφαλείας.

Σύμφωνα με συνεργάτες του, ο κ. Καμμένος τραυματίστηκε ελαφρά στη μύτη και στον χώρο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να τον εξετάσει. Το αυτοκίνητό του, ακόμη, υπέστη σοβαρές ζημιές.

«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τους τελειώσουμε» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε.  Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι εννοεί «το μαύρο μέτωπο», ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από επιμονή των γιατρών που τον εξέτασαν αρχικά, μετέβη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών στο Κολωνάκι, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, και συγκεκριμένα αξονική τομογραφία στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , ο κ.Καμμένος προτίθεται να καταγγείλει ονομαστικά αυτούς που του επιτέθηκαν τους οποίους «γνωρίζει μόνο ο ίδιος», όπως είπε σε συνεργάτη του.

Η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, δεν έδειξε τίποτα, ενώ ενδέχεται να πραγματοποιήσει και άλλες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Την επίθεση κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου καταδίκασαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με ανακοινώσεις τους.

«Δυστυχώς, εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας και η στρατηγική της έντασης. Γι’ αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως και από όλους», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της η ΝΔ.

«Καταδικάζουμε την επίθεση εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, και τη βία από όπου και αν προέρχεται. Ελπίζουμε ο κ. Καμμένος να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του» αναφέρει αντίστοιχη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.