Προσφορά παιδικής χαράς στον πυρόπληκτο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου από την KPMG

Προσφορά παιδικής χαράς στον πυρόπληκτο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου από την KPMG
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Σε έκτακτη δωρεά προχώρησε η KPMG προκειμένου να συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αν. Αττική.

Σε έκτακτη δωρεά προχώρησε η KPMG προκειμένου να συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι πληγέντες από τις πυρκαγιές στις περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, ώστε να πραγματοποιηθούν αγορές προμηθειών καθώς και έργα επισκευής και συντήρησης για την τοποθέτηση οργάνων παιδικής χαράς, ανταλλακτικών και εξοπλισμού, με διαδικασίες, ευθύνη και επιμέλεια του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από την πρώτη κιόλας στιγμή της δυσάρεστης αυτής συγκυρίας οι άνθρωποι της KPMG ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια και συνεργάστηκαν με την πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για προσφέρουν εθελοντική εργασία και να συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν τις πληγείσες περιοχές

. Η απόφαση για τη δημιουργία της παιδικής χαράς είναι το επιστέγασμα της συνεργασίας με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ώστε να χρήματα που συγκέντρωσαν οι άνθρωποι της KPMG και η δωρεά της εταιρείας να δοθούν για να ωφελήσουν άμεσα την τοπική κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς κάλεσε την KPMG σε μια τιμητική εκδήλωση για την υπογραφή του σύμφωνου αποδοχής δωρεάς για την επισκευή της παιδικής χαράς στην πυρόπληκτη αυτή περιοχή.