Προστασία για φορητές συσκευές των επιχειρήσεων από την COSMOTE

Προστασία για φορητές συσκευές των επιχειρήσεων από την COSMOTE

Το πρόγραμμα COSMOTE Βusiness e-Secure προσφέρει νέες επιλογές ασφαλείας.

Μεγαλύτερη ασφάλεια, έλεγχο και προστασία για mobile συσκευές, όπως tablets και smartphones (Android ή iOS), που χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις, παρέχει η COSMOTE, με την υπηρεσία COSMOTE Βusiness e-Secure.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, σε συνεργασία με την F-Secure, παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή λογισμικού ασφάλειας, η COSMOTE, δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να προστατέψουν τις συσκευές τους από κινδύνους ασφάλειας, με εύκολα διαχειρίσιμο και οικονομικό τρόπο.

Με το COSMOTE Βusiness e-Secure, οι επιχειρήσεις μπορούν να προφυλάξουν τις mobile συσκευές τους από ιούς (Anti-virus App Security), από κακόβουλα websites και λογισμικό (Anti-malware & Web Security), αλλά και να κάνουν επιλεκτική κρυπτογράφηση όλης της κίνησης δεδομένων (Anti-tracking & VPN).

Για τον καλύτερο έλεγχο των συσκευών τους, μπορούν να τις κλειδώσουν, να εντοπίσουν ή να διαγράψουν δεδομένα χαμένων συσκευών, αλλά και να έχουν μια αναλυτική εικόνα για την κατάσταση όλων των συσκευών της εταιρείας.

Παράλληλα, το COSMOTE Βusiness e-Secure προστατεύει και τους υπολογιστές της επιχείρησης από ιούς και ανεπιθύμητα e-mail (spam), ελέγχει την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση του υπολογιστή (Firewall), φιλτράρει και μπλοκάρει ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο (Βrowsing protection).

Στα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας συγκαταλέγεται και η κεντρική διαχείριση που έχει η επιχείρηση, καθώς μέσα από το portal COSMOTE Business e-Secure, παρέχεται: ενιαία διαχείριση mobile συσκευών και υπολογιστών/servers, παρακολούθηση στατιστικών και alerts, παρακολούθηση των αδειών χρήσης, καθώς και σχεδιασμός Πολιτικής Ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13818 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της COSMOTE.