Πρωτιά για την ETIHAD AIRWAYS για 8η συνεχή χρονιά

Πρωτιά για την ETIHAD AIRWAYS για 8η συνεχή χρονιά
Photo:

Ο Εθνικός Αερομεταφορέας βραβεύτηκε επίσης ως «Κορυφαίος Αερομεταφορέας για την Πρώτη Θέση» στα World Travel Awards.

Για ακόμα μια χρονιά η Etihad Airways κέρδισε το βραβείο της «Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας» στα 23α World Travel Awards (WTA) στην Επίσημη Τελετή του 2016, κατακτώντας για 8η συνεχή χρονιά το συγκεκριμένο τίτλο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο παραθαλάσσιο ειδυλλιακό θέρετρο Sun Siyam Iru Fushi Beach Resort στις Μαλβίδες, με προσκεκλημένους τους κορυφαίους παράγοντες του κλάδου καθώς και εκπροσώπους από διεθνή μέσα.

Επιπροσθέτως, η Etihad Airways έλαβε το βραβείο του «Κορυφαίου Αερομεταφορέα για την Πρώτη Θέση». Η εξυπηρέτηση και φιλοξενία που προσφέρει η εταιρεία στους επιβάτες της Πρώτης Θέσης έχουν επανειλημμένα ψηφιστεί ως οι καλύτερες υπηρεσίες στον κόσμο από κορυφαίους δημοσιογράφους του κλάδου, συμβούλους ερευνών, καθώς και από πελάτες μέσα από έρευνες που έχουν διεξαχθεί. Τα World Travel Awards θεωρούνται τα Όσκαρ της τουριστικής βιομηχανίας, με ψήφους άνω των 1,2 εκατομμύριών κατά τη διάρκεια του Grand Tour 2016, από εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους μέσα από τη βιομηχανία του τουρισμού αλλά και το ευρύτερο κοινό.

Ο Peter Baumgartner, Chief Executive Officer της Etihad Airways, δήλωσε σχετικά: «Η δέσμευσή μας για την επανασύνταξη του εγχειριδίου και την αναβάθμιση των αεροπορικών ταξιδιών αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται κάθε χρόνο. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που για άλλη μια φορά κατακτήσαμε αυτά τα δύο σημαντικά βραβεία, για αυτό που πρεσβεύουμε, να παρέχουμε δηλαδή την καλύτερη ταξιδιωτική αεροπορική εμπειρία στον κόσμο.

Τα World Travel Awards είναι μια ιδανική ευκαιρία μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνηθεί η επιτυχία της Etihad Airways, καθώς και να προβληθεί το Άμπου Ντάμπι, ως ένας παγκόσμιος εμπορικός, πολιτιστικός και στιλιστικός κόμβος».

Η κα Linda Celestino, Etihad Airways' Vice President Guest Services και o κ. Abdulrahman Al-Hadhrami Manager Marketing Communications παραλαμβάνουν τα βραβεία «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία» και «Κορυφαίος Αερομεταφορέας για την Πρώτη Θέση» από τον κ. Graham Cooke, Πρόεδρο των World Travel Awards.
Η κα Linda Celestino, Etihad Airways’ Vice President Guest Services και o κ. Abdulrahman Al-Hadhrami Manager Marketing Communications παραλαμβάνουν τα βραβεία «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία» και «Κορυφαίος Αερομεταφορέας για την Πρώτη Θέση» από τον κ. Graham Cooke, Πρόεδρο των World Travel Awards.

Τα βραβεία σηματοδότησαν μια βαρυσήμαντη χρονιά για την Etihad Airways, η οποία γιόρτασε μια σειρά από σημαντικές βραβεύσεις στην πορεία της μέχρι να αναδειχτεί ως ο καλύτερος πάροχος υπηρεσιών και φιλοξενίας παγκοσμίως. Επιπροσθέτως, τα τελευταία χρόνια, ο εθνικός αερομεταφορέας έχει κερδίσει πολλά βραβεία που αφορούν την Πρώτη Θέση της, με πιο πρόσφατα την απόκτηση των βραβείων «Καλύτερη Πρώτη Θέση», «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία μεγάλων αποστάσεων στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική», και «Καλύτερο Σαλόνι Αναμονής στη Μέση Ανατολή» για το εντυπωσιακό lounge & Spa της Πρώτης Θέσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, διανθίζοντας έτσι τον μακρύ κατάλογο των μεγάλων παγκόσμιων βραβείων που κατέχει.

Ο Πρόεδρος των World Travel Awards, Graham Cooke δήλωσε: «Για ακόμη μια χρονιά η Etihad Airways ανοίγει το δρόμο στις παγκόσμιες αερομεταφορές».

«Οι ψηφοφόροι των World Travel Awards, από το χώρο της βιομηχανίας του ταξιδιού καθώς και μέσα από το ευρύτερο κοινό, έχουν αναγνωρίσει, για 8η συνεχή χρονιά, τον Διεθνή Αερομεταφορέα του Άμπου Ντάμπι, ως τον καλύτερο αερομεταφορέα παγκοσμίως, η οποία είναι μια τιμητική διάκριση.»

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε ολόκληρη την ομάδα της Etihad Airways για την επαναλαμβανόμενη επιτυχία και ελπίζουμε σε κάτι αντίστοιχο, καθώς ξεκίνησε το Grand Tour για το 2017.»