Ψήφο εμπιστοσύνης στη Livemedia από ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς

Ψήφο εμπιστοσύνης στη Livemedia από ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς

Ως global κανάλι αποτελεί ένα ελληνικό μέσο που ενώνει τα πέντε σημεία του πλανήτη μέσω web, ενισχύοντας το διαμοιρασμό της γνώσης και της πληροφορίας.

Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Θωρακοχειρουργών επέλεξε το web conference channel Livemedia να μεταδώσει παγκοσμίως τις εργασίες του 26ου Συνεδρίου της που πραγματοποιήθηκε στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας 27-30 Μαΐου 2018.

Μάλιστα, το Livemedia έδωσε το σήμα του και στο αμερικανικό δίκτυο καρδιοθωρακοχειρουργών CTSNet, που συγκεντρώνει τις παρουσιάσεις της παγκόσμιας καρδιοθωρακοχειρουργικής κοινότητας με τα ονόματα το πιο διάσημων χειρουργών στον κόσμο. Ακόμη, κάλυψε και δημοσιογραφικά το Συνέδριο με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, highlights video και social media managment.

Κερδίζοντας έδαφος στο εξωτερικό το Livemedia ως global κανάλι αποτελεί ένα ελληνικό μέσο το οποίο ενώνει τα πέντε σημεία του πλανήτη μέσω web και ενισχύει το διαμοιρασμό της γνώσης και της πληροφορίας.

Το Livemedia τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο θα μεταβεί αντίστοιχα σε Στρασβούργο, Γιοχάνεσμπουγκ και Σικάγο για ζωντανές μεταδόσεις συνεδρίων καθώς και δημοσιογραφική κάλυψη.

Δείτε τις εργασίες του 26th ESTS MEETING https://www.livemedia.com/ests2018