Ψήφος εμπιστοσύνης των αεροπορικών εταιρειών στο Ελ. Βενιζέλος

Ψήφος εμπιστοσύνης των αεροπορικών εταιρειών στο Ελ. Βενιζέλος

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών υποψήφιος για τα «World Routes Airport Marketing Awards 2013».

«Ψήφισαν» και πάλι «Αθήνα» οι αεροπορικές εταιρείες για το πρόγραμμα κινήτρων και υποστήριξης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ). Έτσι λοιπόν, ο ΔΑΑ για μια ακόμη φορά είναι υποψήφιο αεροδρόμιο παγκοσμίως για τα «World Routes Airport Marketing Awards 2013».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΔΑΑ, οι αεροπορικές εταιρείες συνεχίζουν να δίνουν ένα πολύ θετικό μήνυμα για τη διαρκή και δυναμική υποστήριξη που τους παρέχει το αεροδρόμιο σε μια τόσο αρνητική και κρίσιμη στιγμή για την οικονομία και τον κλάδο. Το γεγονός, ότι οι αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως «ψήφισαν» και πάλι «Αθήνα», είναι μια σημαντική αναγνώριση της συνεχώς ενισχυόμενης και εξελισσόμενης υποστήριξης και άμεσης ανταπόκρισης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στις τρέχουσες συνθήκες, με την επιπλέον παροχή στοχευμένων κινήτρων προς τις εταιρείες, που για τη χειμερινή περίοδο 2013-14 αντιστοιχούν σε μείωση έως 70% των χρεώσεων του αεροδρομίου.

2014: Xρονιά ανατροπών για τις μεταφορές στην Ελλάδα

Η τελική αξιολόγηση των αεροδρομίων και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων τους θα πραγματοποιηθεί από ομάδα ειδικών του κλάδου και αεροπορικών εταιρειών, στις αρχές Οκτωβρίου στο Las Vegas, στο πλαίσιο του Συνεδρίου Ανάπτυξης Αερογραμμών World Routes 2013.

Δείτε την Τετάρτη στο FortuneGreece.com τα καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου

Διαβάστε ακόμη: Ποιες είναι οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες