ReGeneration Academy: Nέα προγράμματα εξειδικευμένης εκπαίδευσης από το ReGeneration

ReGeneration Academy: Nέα προγράμματα εξειδικευμένης εκπαίδευσης από το ReGeneration

Δυναμικό ξεκίνημα με δύο νέους στοχευμένους κύκλους σε Digital Marketing και Data Science & Data Engineering σε συνεργασία με Εξέλιξη και Data.Hub, αντίστοιχα.

Το 2018 το ReGeneration , παραμένοντας δημιουργικά και εποικοδομητικά «ανήσυχο», ανανεώνεται και μας παρουσιάζει τον νέο πυλώνα της στρατηγικής του.

Έχοντας εντοπίσει στην αγορά το κενό μεταξύ διαθέσιμων θέσεων εργασίας και κατάλληλα καταρτισμένων υποψηφίων, και επενδύοντας διαρκώς σε καινοτόμους πυλώνες, λανσάρει το ReGeneration Academy, που θα φιλοξενεί προγράμματα εξειδικευμένης εκπαίδευσης.

Το ReGeneration Academy θα περιλαμβάνει στοχευμένους κύκλους, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται στη διάρκεια του χρόνου και ανάμεσα στους γενικούς κύκλους του ReGeneration, ξεκινώντας με τους τομείς του Digital Marketing και του Data Science.

Συνδυάζοντας το μοναδικό DNA και την τεχνογνωσία του ReGeneration, με τη βαθιά γνώση και εμπειρία συνεργατών που ηγούνται εξειδικευμένων τομέων και προγραμμάτων στην αγορά, το πρόγραμμα προχωράει σε στρατηγικές συνεργασίες με το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς και το Code.Hub, αντίστοιχα για το λανσάρισμα δύο στοχευμένων κύκλων: Digital Marketing Young Practitioners powered by Excelixi και Data Science & Data Engineering powered by Code.Hub.

Το ReGeneration Academy of Digital Marketing Young Practitioners powered by Εxcelixi, απευθύνεται σε νέους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο δυναμικό χώρο του digital marketing και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο course που συνδυάζει τη θεωρητική εκπαίδευση και την πρακτική εξάσκηση με workshops & case studies. Περιλαμβάνει 100 ώρες εξειδίκευσης σε τεχνικές, εργαλεία και στρατηγικές που οδηγούν στο χτίσιμο μιας επιτυχημένης digital επικοινωνίας και ολοκληρώνεται με ένα 2ήμερο digicamp όπου οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν digital στρατηγική σε πραγματικά cases μεγάλων εταιρειών. Με τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι απόφοιτοι θα έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να σχεδιάζουν, συντονίζουν, υλοποιούν και να αξιολογούν στρατηγικές digital marketing και online καμπάνιες.

Το ReGeneration Academy of Data Science & Data Engineering powered by Code.Hub είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης βασικών αρχών data engineering, data science και business intelligence, που συνδέει άμεσα τους συμμετέχοντες με την αγορά εργασίας. Το σεμινάριο αποτελείται συνολικά από 120 ώρες και συνδέει με μοναδικό τρόπο τη θεωρία με την πράξη. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εκτενή hands-on εμπειρία, εργαζόμενοι πάνω σε ασκήσεις και πραγματικά case studies με σκοπό να ξεκλειδώσουν νέες τεχνικές και εργαλεία χρήσης δεδομένων, ανταποκρινόμενοι σε κάθε επείγουσα ανάγκη και την έντονη ζήτηση για Data related Specialists.

Περισσότερες πληροφορίες για το ReGeneration Academy μπορείτε να βρείτε στο http://regeneration.gr/ regeneration-academy, ενώ οι αιτήσεις για τους συγκεκριμένους κύκλους θα είναι ανοιχτές από τις 29 Ιανουαρίου έως και τις 9 Φεβρουαρίου, μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος.