Ryanair: Περισσότερα δρομολόγια για Χανιά

Ryanair: Περισσότερα δρομολόγια για Χανιά

Πτήσεις προς 29 προορισμούς από το αεροδρόμιο των Χανίων, που θα εξυπηρετεί 730.000 επιβάτες - Υπολογίζεται να δημιουργηθούν 730 νέες θέσεις εργασίας.

Την αύξηση των πτήσεων της Ryanair από και προς το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» των Χανίων ανακοίνωσε σήμερα ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας για την Ελλάδα, την Κροατία και την Ιταλία, Τζον Αλμποράντε.

Το στέλεχος της αεροπορικής εταιρείας συναντήθηκε με δημάρχους και τουριστικούς παράγοντες των Χανίων στο Επιμελητήριο της πόλης και αμέσως μετά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ανακοίνωσε τα τρία νέα δρομολόγια της εταιρείας που προστίθενται στους 26 προορισμούς τους οποίους θα εξυπηρετεί η εταιρεία, όπως και πέρυσι, από τον Απρίλιο, από και προς τα Χανιά.

Πρόκειται για την Αθήνα -με δύο πτήσεις καθημερινά-, το Μπόρνμουθ στη νότια Αγγλία -με μία πτήση την εβδομάδα- και το Δουβλίνο -με δύο πτήσεις την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Βάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τη Ryanair

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το στέλεχος της εταιρείας από τον Απρίλιο, το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair αφορά 29 προορισμούς, ενώ ένα αεροσκάφος θα σταθμεύει στη βάση που έχει δημιουργηθεί στα Χανιά.

Ο αριθμός των επιβατών όσον αφορά στις αφίξεις και αναχωρήσεις υπολογίζεται στις 730.000, ενώ από αυτήν τη δραστηριότητα, όπως λέει η εταιρεία, θα δημιουργηθούν στα Χανιά πάνω από 730 θέσεις εργασίας.

Όπως ανακοίνωσε η Ryanair, γιορτάζει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα από τα Χανιά και προσφέρει εισιτήρια από 19,99 ευρώ για ταξίδια τον Απρίλιο και τον Μάιο, τα οποία είναι διαθέσιμα για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 27 Φεβρουαρίου.

Υπολογίζεται ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε εβδομαδιαία βάση θα εκτελούνται από και προς τα Χανιά έως και 160 πτήσεις. Τα αεροσκάφη που διαθέτει η εταιρεία είναι Boeing 737-800, 189 θέσεων.

Διαβάστε ακόμη:  Ryanair: Εισιτήρια από €9,99 για Αθήνα – Θεσσαλονίκη