Sanitas και Μασούτης αλλάζουν την όψη των παραλιών

Sanitas και Μασούτης αλλάζουν την όψη των παραλιών

Πρωτοβουλία των δύο εταιρειών που θα κάνει καλύτερη την εικόνα της χώρας μας σε όλο τον κόσμο.

Τον καθαρισμό παραλιών της Βόρειας Ελλάδας αναλαμβάνουν και φέτος, για τέταρτη κατά σειρά χρονιά, η «Sanitas», μάρκα προϊόντων οικιακής χρήσης και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Μασούτης». Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου και στόχος της θα είναι η απομάκρυνση των σκουπιδιών περιμετρικά των παραλιών Καλαμίτσα του Δήμου Καβάλας, Μαρμαρά του Δήμου Σιθωνίας, Καλλικράτεια του Δήμου Νέας Προποντίδας, Χανιώτη του Δήμου Κασσάνδρας και Νέας Χηλής του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Οι εθελοντικές ομάδες που θα προσφέρουν την αρωγή τους είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, ο Σύλλογος Δυτικομακεδόνων, ο Σύλλογος Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χανιώτης» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Χηλής «Άγιος Γεώργιος». Βασικούς συμμέτοχους στον καθαρισμό θα αποτελέσουν επίσης οι υπάλληλοι των εταιρειών «Γρ. Σαράντης ΑΕ» και «Διαμαντής Μασούτης ΑΕ».

Στόχο τους αποτελεί, και αυτή τη φορά, η εξασφάλιση και διατήρηση ενός βιώσιμου υδάτινου περιβάλλοντος. «Η Sanitas και ο Μασούτης, μέσα από την έμπρακτη συμβολή τους, εφοδιάζουν τις ομάδες εθελοντών με τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία που χρειάζονται για τον αποτελεσματικότερο καθαρισμό των παραλιών. Με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη διατήρηση μιας ενσυνείδητης στάσης σεβασμού προς τις παραλίες της περιοχής τους, προτεραιότητα της Sanitas και των σούπερ μάρκετ Μασούτης αποτελεί η προώθηση των αξιών κοινωνικής ευθύνης, προσφοράς και εθελοντισμού», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.