Σημαντικές διακρίσεις για την Diageo

Σημαντικές διακρίσεις για την Diageo

Η εταιρεία βραβεύτηκε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Diageo Bartenders’ Institute» και την επιτυχημένη παρουσία του Johnnie Walker Double Black.

Η Diageo απέσπασε τρεις κορυφαίες διακρίσεις στα βραβεία «Sales Excellence Awards 2016» του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και «Corporate Affairs Excellence Awards» του τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Δύο σημαντικά βραβεία απονεμήθηκαν και από τους δύο θεσμούς υψηλού κύρους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Diageo Bartenders’ Institute». Συγκεκριμένα, στο θεσμό των Corporate Affairs Excellence, το πρόγραμμα διακρίθηκε στην κατηγορία «Εταιρεία και Συμμέτοχοι», ενώ στα Sales Excellence Awards 2016 (Bronze) διακρίθηκε στην κατηγορία «Εκπαιδευτικά Προγράμματα».

Το Diageo Bartenders’ Institute είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία της Diageo που στόχο έχει να εκπαιδεύει bartenders & bar staff σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα αναγνωρίστηκε για τον άριστο τρόπο με τον οποίο κτίζει ισχυρούς δεσμούς με την κοινότητα των bartenders, για την συνεισφορά του στην ποιοτική βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών bartending, την προαγωγή του υπεύθυνου σερβιρίσματος καθώς και για την ευκαιρία που παρέχει σε νέους bartenders να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους και να εξελίξουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία

Στα Sales Excellence Awards η εταιρεία διακρίθηκε με ακόμα ένα βραβείο (Silver), αυτή την φορά στην κατηγορία «Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος» για το Johnnie Walker Double Black. Το κορυφαίο ουίσκι αναγνωρίστηκε για τις υψηλές επιδόσεις σε όλους τους δείκτες αξιολόγησης, την ολοκληρωμένη προσέγγιση στο επικοινωνιακό πεδίο και στην αγορά, και βέβαια γιατί προάγει ένα πρότυπο κατανάλωσης που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Οι διακρίσεις αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν την επιτυχημένη πορεία της κορυφαίας εταιρείας premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, καθώς τα προγράμματα και οι δράσεις της ξεχώρισαν ανάμεσα σε πολυάριθμες δράσεις και σπουδαία brands μεγάλων επιχειρήσεων.